28 de novembre del 2018
El Catllar Atlètic cau a la pista del FS Agramunt per 6 a 3 i segueix cuer
El Sènior Femení torna al camí de la victòria per mantenir la segona posició i la diferència de tres punts amb la primera plaça d’ascens directe
El CFS El Catllar Atlètic va perdre el passat dissabte en la seva visita a la pista del FS Agramunt per 6 a 3. Els catllarencs tenien moltes esperances dipositades en fer bo el punt obtingut set dies enrere, però els va faltar encert en els moments decisius.

Els locals es van avançar en el segon minut de joc, però els del Baix Gaià van igualar per mitjà de Daniel Serrano en el 14’. Malauradament, no van ser capaços de mantenir aquest marcador i van marxar al descans amb un 3 a 1 en contra.

Ben entrada la segona part, l’Agramunt va augmentar la diferència amb el quart gol. El Catllar no es va ensorrar i va tenir una reacció que li va permetre situar-se a un gol a manca de tres minuts gràcies a l’encert de Fernando Bueno i Albert Mateu. Els lleidatans, però, van frenar l’eufòria del seu rival i van encarrilar el partit amb dos gols més.

D’aquesta manera, l’equip de José Valero segueix cuer amb 2 punts. En la pròxima jornada rebrà la visita del CFS Mediterrani en el partit que es disputarà el dissabte a les 6 de la tarda al Pavelló Municipal d’Altafulla.

Per la seva part, l’equip femení sí que ha estat capaç d’assolir el triomf en la seva visita al Castellvell. Cristina Márquez va marcar el 0 a 1 i Ester Gamarra l’1 a 2.

Les locals van tornar a empatar el partit, però Núria Pérez li va donar la victòria al Catllar en la recta final amb el 2 a 3 definitiu. D’aquesta manera segueix segon amb 10 punts, a tres del líder Lleida, un privilegi que pot perdre el pròxim cap de setmana perquè descansa.