28 de novembre del 2018
La Pobla de Montornès perd dos punts vitals davant el Vila-rodona (3-3)
Els poblencs ja no depenen de si mateixos per acabar primers però sí per classificar-se per a la fase final de la competició que començarà el gener
El CFS Pobla de Montornès afrontava davant el Vila-rodona CFS un partit cabdal de cara a les seves opcions per acabar primer en la Primera Fase Tarragona-TTEE de la Segona Divisió Catalana. Durant set minuts va gaudir del privilegi de dependre de si mateix en les últimes dues jornades, però els de l’Alt Camp li van arravatar aquesta possibilitat amb l’empat a tres final.

Després d’una primera part sense gols, el Vila-rodona va ser el primer a colpejar amb la diana de Bernat Rubió en el 22’. Un minut després, però, Sergio Gallo va marcar el gol de l’empat.

A la mitja hora de joc, Gabriel Vaquero va capgirar el marcador amb el 2 a 1. El triomf estava a prop, més després que Fouad Koujili marquès el tercer a manca de tres minuts pel final. Malauradament, el visitant Josep Andrés va marcar dos gols en el 38’ i el 39’ per establir el definitiu 3 a 3.

El conjunt dirigit per Miguel Reyes manté la segona posició, segueix a quatre punts del Vila-rodona i supera per un a l’Inter Pallaresos. El pròxim dissabte rebrà l’EF Vendrell (21:00), davant el qual cercarà una victòria que li permeti treure profit del duel entre el líder i el tercer classificat.