28 de novembre del 2018
El Cadet de la Pobla de Montornès i el Natació Sabadell firmen un espectacular empat a sis
Els poblencs es queden a escassos segons d’aconseguir una gran victòria i el següent repte és assaltar la pista del 5 Martorell Sala Club el pròxim dissabte
El Cadet de Divisió d’Honor del CFS Pobla Montornès i el Natació Sabadell van protagonitzar un gran partit de futbol sala en el duel corresponent a la desena jornada de lliga.

Els visitants van marcar dos gols matiners en el minut 3 i 4. La reacció dels poblencs no es va fer esperar i en el minut 13 ja guanyaven per 3 a 2 amb els gols de Frank Cortés, Joel Giralt i Eloi Rovira.

Després del descans, l’equip d’Ivan Torrent va augmentar el seu avantatge amb el segon gol de Giralt i la diana de David Lozano. El 5 a 2 a manca de 17 minuts no va ser garantia de res, perquè el Sabadell va aconseguir igualar el marcador abans d’arribar als últims deu minuts.
Frank Cortés va tornar a avançar la Pobla en el 37’, però el visitant Manoel Carreño va firmar el 6 a 6 definitiu en els últims segons.

Ivan Torrent, entrenador del CFS Pobla de Montornès, ha reconegut als micròfons d’aquesta casa que “és un bon resultat per seguir a dalt, però et quedes amb un sabor agredolç després de remuntar i posar-te amb un 5 a 2”. Tot i això, ha remarcat que està molt content i que ja pensa en el pròxim partit.

L’empat manté als del Baix Gaià en la cinquena plaça amb 16 punts, a tres del 5 Martorell Club Sala, que precisament serà el seu pròxim rival (dissabte 19:30).