03 de desembre del 2018
El CE Altafulla suma un punt davant l’Atlètic Valls amb una actuació que ratifica la seva candidatura (2-2)
L’equip de Raul Tudela segueix quart classificat gràcies als empats entre l’Arboç i el Sant Jaume i el Segur i el Montblanc en una jornada on el Roda també ha punxat
El CE Altafulla ha esgarrapat un punt davant l’Atlètic Valls en la seva visita a l’Estadi del Vilar, un escenari d’on només s’havien escapat dos punts dels 18 disputats en les tretze jornades anteriors. Pel conjunt altafullenc és un resultat agredolç, perquè s’han posat dues vegades per davant i no ho ha sabut defensar concedint dos gols a pilota aturada.

Els groc-i-negre han gaudit d’un inici immillorable. En el primer minut de joc, Pol Inglès ha caçat una pilota dins de l’àrea i amb un xut creuat ha batut el porter local per fer pujar el 0 a 1 en el marcador.
En els següents minuts, el Valls ha portat el timó del partit però ha estat incapaç de superar el bloc defensiu d’un Altafulla totalment concentrat a no concedir espais per on els migcampistes locals trobessin els seus davanters. Per contra, Pol Inglès ha tingut una ocasió molt clara per fer el segon, però Arroyo ha desviat la pilota amb els dits perquè impactés en el pal i marxés fora.

En la segona part, el tècnic del Valls, Jaume Bonet, ha realitzat dos canvis per intentar canviar el guió del partit. No obstant això, l’Altafulla ha gaudit de dues oportunitats molt clares on ni Pol Inglès ni Genis Cañas han estat encertats. El primer acabaria sent substituït per problemes físics.

El Valls aprofitaria la manca d’encert del seu rival per igualar el partit gràcies a un penal transformat per Eduardo Penco, un penal precedit per unes mans de Marc Vidal en un centre lateral.

L’equip de Raul Tudela no s’ha ensorrat i ha seguit fent el seu partit, la qual cosa li ha permès realitzar dues ocasions més per tornar a posar-se per davant. La més clara ha estat en un remat de Manuel Cobacho dins de l’àrea, que Arroyo ha desviat a córner amb una gran intervenció.
Poc després, el debutant Maadi Achraf sí que ha batut el porter local. En una falta lateral executada per Enric López, el nou jugador de l’Altafulla ha rematat a plaer la pilota en el segon pal fent l’1 a 2.

L’alegria dels del Baix Gaià ha durat ben poc, perquè en vuit minuts el Valls ha aconseguit el gol de l’empat per mitjà de Francesc Molinos en un servei de cantonada. Amb el 2 a 2, els dos equips han protagonitzat un intercanvi de cops que hagués pogut decidir el partit.

Els vallencs han tingut dues ocasions molt clares per culminar la remuntada amb un xut d’Iker Romera, que ha sortit per sobre del travesser, i un remat de Genis Vidal que ha fregat el pal dret de Carlos Vázquez. Per la seva part, la millor ocasió de l’Altafulla ha estat un contraatac en el qual Achraf ha estat molt lent a l’hora de rematar a porteria.

L’empat, juntament amb l’ensopegada del Roda de Barà al camp del San Salvador i els empats en els altres dos duels directes, deixa tot com estava abans del cap de setmana. L’Altafulla segueix quart amb 25 punts, a un del Montblanc, a dos del Valls i a vuit del Roda.

En la següent jornada, els altafullencs tornaran a disputar un duel directe amb la visita de la UE Segur de Calafell al Joan Pijuan. El partit es jugarà el dissabte 15 de desembre a dos quarts de 6 de la tarda.