03 de desembre del 2018
El Roda de Barà deixa escapar dos punts contra el San Salvador en una jornada negra pels nostres representants
L’equip de Dani Sereno empata 2 a 2 al barri del nord de Tarragona mentre que el Torredembarra i la Riera cauen contra el Morell i el Constantí
L’Atlètic Roda de Barà ha ensopegat davant el San Salvador en el partit corresponent a la catorzena jornada del Grup 3 de Tercera Catalana. L’equip de Dani Sereno no ha aprofitat ni l’expulsió del local Nelson Morales en el 35’ ni les dues vegades que s’ha posat per davant.

Després d’una primera part sense gols, els rodencs s’han avançat en el 67’ per mitjà de Cristian Martínez. Deu minuts més tard, els del nord de Tarragona han empatat amb el gol de José Ángel Doctor.

Poc després, en el 83’, Miguel Ángel Contreras ha tornat a avançar els del Baix Gaià amb l’1 a 2. L’alegria, però, els ha durat ben poc, perquè Alberto Blázquez només ha tardat un minut a fer el definitiu 2 a 2.

El Roda de Barà ha deixat escapar una gran oportunitat per escapar-se dels seus perseguidors, tot i que manté l’avantatge de cinc i sis punts respecte al Montblanc i l’Atlètic Valls.

D’altra banda, el Torredembarra i la Riera han protagonitzat els resultats més negatius de la jornada pels equips del territori amb dues derrotes que els allunyen de la part alta de la classificació.

Els torrencs han perdut per la mínima al camp del Morell i encadena la tercera derrota seguida. El solitari gol de Marc Garriga en el 27’ els deixa catorzens amb 16 punts.

Per la seva part, la Riera ha caigut davant el Constantí en un partit marcat per la matinera expulsió de Thiago Dos Santos en el 33’. El rierenc ha vist la vermella directa després de protestar al col•legiat la decisió d’anul•lar-li un gol. Un gol que hagués suposat l’empat perquè Oriol Gilisbars havia avançat els visitants en el 24’.

Tot i jugar amb 10 jugadors, l’equip de David Cuéllar ha aconseguit empatar abans del descans gràcies a Pau Ferré. En el segon temps, però, els constantinencs han aprofitat la superioritat numèrica per endur-se el partit. Dos gols de Juan Pedro Valencia en el 57’ i 65’ fent pujar l’1 a 3 al marcador.

Pol Arauz ha escurçat la diferència en el 79’ i ha posat emoció als últims deu minuts, tot i que no ha estat temps suficient per tornar a empatar el partit. La Riera finalitza la jornada en l’onzena posició amb 18 punts.