Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
04 de desembre del 2018
Marta Camps assoleix la tercera victòria seguida en el Cros de Granollers en categoria Veterana
La cita és una de les més importants de la temporada en la modalitat de cros i és l’única que se celebra a Catalunya que forma part del calendari de la Real Federació Espanyola d’Atletisme
Marta Camps ha sumat un nou èxit esportiu aquest diumenge amb la victòria en el Cros de Granollers en categoria Veterana, la tercera que aconsegueix de forma consecutiva en una competició que enguany ha celebrat la seva 52a edició.

L’altafullenca ha completat el recorregut amb un temps de 16 minuts i 40 segons amb un avantatge de 19 segons respecte a la segona i tercera classificada, Clara Esparza i Nidia Borget.

Marta Camps ha atès els micròfons d’aquesta casa i ha reconegut que està molt contenta perquè “la segona i la tercera classificada eren atletes de gran prestigi”. També ha destacat que enguany ha millorat el temps aconseguit fa dos anys i la gran tradició del Cros de Granollers.

El 52è Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers, organitzat pel Club Atlètic Granollers, és un dels esdeveniments més importants de la temporada en la modalitat de Cros. De fet, és l’única competició que se celebra a Catalunya que forma part del calendari de la Real Federació Espanyola d’Atletisme. També és puntuable pel Gran Premi Català de Cros, essent la tercera de les sis proves programades del circuit.

D’altra banda, el cap de setmana ha deixat més notícies positives pels Atletes d’Altafulla. Oliver Llamazares i Titus Güell també han aconseguit grans resultats en la distància de 10 kilòmetres de la Mitja Marató del Vendrell.

Llamazares ha fet quart absolut i primer veterà M40 amb un temps de 37 minuts i 27 segons, mentre que Güell ha fet 35è absolut i primer en la categoria Màster amb una marca de 51 minuts i 36 segons.

Per la seva part, Marc Llaberia ha participat en l’Ultra Trail Tarragona que també s’ha disputat aquest cap de setmana. El corredor dels Atletes ha realitzat la distància curta i ha finalitzat quart absolut i primer de la categoria Sènior.
Marta Camps, Atletes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Diada castellera de Festa Major
14 de setembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: Joves de Valls, Minyons de Terrassa i C. d'Altafulla
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla