05 de desembre del 2018
El Catllar Atlètic ressorgeix de les seves cendres amb una gran victòria per 5 a 3 davant el CFS Mediterrani
L’equip de José Valero segueix cuer tot i que acaba la jornada a dos punts de la permanència que marca l’Hospitalet de l’Infant
El CFS Catllar Atlètic per fi sap el que és guanyar en la temporada 2018-19. Després de set jornades en les quals només va aconseguir dos punts de 21 possibles, els catllarencs van vèncer 5 a 3 al CFS Mediterrani.

Albert Pardiñas va ser un dels noms propis del partit perquè va marcar tres dels cinc gols del seu equip. El primer el va anotar en el minut 3 i el segon en el minut 10, la qual cosa va situar el Catllar amb un avantatge de 2 a 0 que va mantenir fins ben entrada la segona part.

Els cambrilencs van escurçar la diferència en el 28’, però els del Baix Gaià van tornar a colpejar dos minuts després amb el tercer gol de Pardiñas. Tot seguit es va tornar a repetir la mateixa història. El visitant David va fer el 3 a 2 en el 33’, però Albert Mateu només va tardar dos minuts a fer el quart dels locals.

En la recta final, Juan Fernando San Isidro i Jorge Sena van anotar un gol per cada equip per fer el definitiu 5 a 3, un resultat que manté el Catllar últim del grup però a només dos punts de la salvació que marca l’Hospitalet de l’Infant.

En la pròxima jornada no tindrà un rival gens fàcil, perquè el visitarà el FS Valls, tercer classificat i aspirant a l’ascens a Tercera Divisió.

Per la seva part, el Sènior Femení va descansar i acaba la jornada tercer amb 10 punts. Les catllarenques formen un quàdruple empat a 10 punts amb l’Amposta, l’Agramunt i un Roquetes que li arravata la segona posició. Precisament, aquest serà el seu següent rival el pròxim dissabte 15 de novembre en un partit cabdal per les seves aspiracions.