05 de desembre del 2018
La Pobla de Montornès goleja el Vendrell i fa un pas gairebé definitiu cap a la fase final (11-5)
El conjunt poblenc es consolida en la segona posició abans del transcendental partit a la pista de l’Inter Pallaresos en la novena i penúltima jornada
El CFS Pobla de Montornès va fer un pas de gegant per disputar la fase final que començarà a partir del pròxim gener després de golejar per 11 a 5 a l’Escola FS Vendrell en el partit corresponent a la vuitena jornada de la Fase Prèvia Tarragona-TTEE de Segona Divisió.

Els poblencs s’enfrontaven “a un rival que ens tenia desconcertats pels últims resultats i els nous jugadors que ha incorporat”, explica l’entrenador Miguel Reyes. L’equip necessitava guanyar per seguir sent segons i “vam intentar que els nostres jugadors entenguessin que era molt important puntuar”, ha sentenciat.

Pel que fa al partit, va ser més igualat del que diu el marcador. Juan Miguel Rubio va avançar els poblencs amb dos gols, el primer en el minut 1 i el segon en el minut 9. Els de la capital del Baix Penedès, però, van reaccionar a temps per marxar al descans amb un empat a dos.

A la represa, David López va tornar a posar la Pobla dos gols amunt amb les dianes anotades en el 25’ i el 27’. Un minut després, el visitant Albert Jané va fer el 4 a 3.

El ritme no va frenar en els últims 10 minuts, tot i que els del Baix Gaià van mostrar una major efectivitat de cara a la porteria contrària. Fouad Koujili va marcar dos gols pràcticament seguits per fer el 6 a 3. El Vendrell va escurçar la diferència amb el seu quart gol, però Jonathan Fernández i el mateix Koujili van fer pujar el 8 a 4 al marcador.

Els vendrellencs no es van rendir i van fer el cinquè a dos minuts del final. La Pobla, però, no es va deixar sorprendre i va assegurar la victòria amb tres gols més: dos de David López i un en pròpia porteria d’Albert Jané.

Miguel Reyes, entrenador de la Pobla de Montornès, ha reconegut que “la tensió del partit d’anada va provocar que l’inici fos un partit d’anades i tornades”. El resultat final fa que “sortim reforçats de cara al següent partit davant els Pallaresos”, on tindran l’oportunitat de certificar la classificació per a la fase final.

L’equip de Miguel Reyes consolida la segona posició amb 13 punts i quatre d’avantatge respecte al tercer classificat, l’Inter Palleresos. Cal remarcar, però, que la Federació Catalana de Futbol ha de comunicar el seu veredicte respecte al partit entre els del Tarragonès i el Vila-rodona, que es va suspendre amb un resultat de 5 a 2 pels de l’Alt Camp.