05 de desembre del 2018
El Cadet de la Pobla cau golejat a la pista del Martorell per 9 a 3 i es distancia de la zona noble
El Juvenil de Primera Divisió assalta la pista del Montblanc amb una remuntada èpica i segueix colíder juntament amb el Reus
El Cadet de Divisió d’Honor del CFS Pobla de Montornès va patir la derrota més dura de la temporada a la pista del 5 Martorell Club Sala, on va caure per 9 a 3 davant un rival que l’allunya de les quatre primeres posicions de la categoria.

El duel va quedar sentenciat en una primera part on els locals van passar per sobre del conjunt dirigit per Ivan Torrent encaixant-li cinc gols abans del descans. Només David Lozano en el darrer minut del primer temps va ser capaç d’estrenar el caseller de gols de la Pobla.

El Martorell va tornar a colpejar en el primer minut de la segona part, però els del Baix Gaià van reaccionar i van entrar de nou en el partit amb els gols de Frank Cortés i David Lozano. Malauradament, els locals van posar terra de per mig tres minuts després amb el 7 a 3 i en la recta final van completar el marcador amb dos gols més.
Ivan Torrent, entrenador de la Pobla de Montornès, ha reconegut que “vam merèixer molt més i que el resultat és enganyós”. L’equip afrontava el partit amb moltes baixes i “quan vas a jugar en Divisió d’Honor amb tan poca gent el físic va caient”.

La Pobla segueix cinquè amb 16 punts, però es queda a sis de la quarta i la tercera posició que ocupen el Martorell i el Santa Coloma respectivament. En la següent jornada intentarà retrobar-se amb la victòria davant el Sant Julià, setè classificat amb 13 punts.

Per la seva part, el Juvenil de Primera Divisió va aconseguir una gran victòria a la pista del CFS Montblanc amb una actuació estel•lar en els últims cinc minuts.

Els de la capital de la Conca de Barberà s’havien avançat amb dos gols, el primer en el 16’ i el segon en el 21’. Abans de la mitja hora de joc, la Pobla va marcar el seu primer gol del partit per mitjà Víctor Saenz, però els locals van tornar a colpejar quatre minuts després.

Llavors va arribar la reacció incontestable de l’equip de Miguel Reyes, que va capgirar el marcador amb els gols de David Berber, Alejandro Reyes i Víctor Saenz. El triomf, el sisè consecutiu, li permet seguir segon empatat a 18 punts amb el líder del grup, el CFS Reus.