18 de desembre del 2018
Els Atletes d’Altafulla es proclamen campions de la 2a edició de la Lliga Trail TGN Nord
L’entitat assoleix l’objectiu principal que s’havia marcat a l’inici de la competició en una temporada on ha rebut diversos premis per ser l’equip amb més corredors
Els Atletes d’Altafulla ja són oficialment campions de la segona edició de la Lliga Trail TGN Nord després que la competició finalitzés el passat diumenge amb la dissetena i darrera prova a la Riera de Gaià.

Tot i que els altafullencs arribaven a la cursa amb l’objectiu a la butxaca, per la gran diferència de punts que tenien respecte al segon i tercer classificats, cap dels corredors que van participar de forma regular al llarg de la competició es va perdre l’última cita.

Amb tot, l’entitat va portar quinze corredors a la Riera. A més, cal destacar que també va obtenir uns resultats excel·lents perquè vuit d’aquests quinze atletes van pujar al podi en les seves respectives categories.

Antoni Miró va finalitzar 11è en la general i segon en la categoria Màster amb un temps de 31 minuts i 4 segons. Ricard Serramià el va seguir de ben a prop, acabant 14è i quart Veterà amb una marca de 31 minuts i 48 segons.

Pel que fa a la resta de corredors que van pujar al podi, Laura Pallejà va finalitzar 43a i tercera Sènior; Núria Pagès 46a i segona Veterana; Mònica Virgos 47a i tercera Veterana; Titus Güell 56è i segon Màster Plus; i Sara Garcia Velado 66a i tercera Màster. També cal destacar la participació de Joan Palazón (23è), Francesc López (39è), Arantxa Abillar (60a), Francisco Pacheco (108è) i Anglès Amador (112è).

D’altra banda, Lluis Solà, Jordi Recasens i Marta Ramos van participar en el recorregut de quadrigues de 20 kilòmetres. Solà va fer 25è amb 1 hora, 57 minuts i 42 segons; Recasens 30è amb 2 hores i 33 segons; i Ramos 54a amb 2 hores, 19 minuts i 45 segons.

D’aquesta manera, els Atletes d’Altafulla posen punt final a la temporada Trail amb la mirada posada a la tercera edició que molt probablement començarà el pròxim mes de març. L’objectiu serà el mateix, obtenir el campionat en la classificació per equips i gaudir de l’ambient i germanor que regna en totes les proves d’una competició que creix sense límits.