18 de desembre del 2018
El Sènior Femení del CE Altafulla dona la cara davant l’Icomar però no evita la derrota (1-7)
El físic i el potencial de les visitants pot més que l’esforç i l’entrega de les groc-i-negres
El Sènior Femení del CE Altafulla afrontava un dels partits més difícils de la temporada davant l’Icomar, actual campió de la Copa Tarragona i un dels rivals més forts de la categoria Femení 7 TGN. Les altafullenques van plantar cara, però no van ser capaces d’evitar la golejada.

L’equip de Chus Martin i Marc Pérez va realitzar una primera part notable, pressionant la sortida de pilota de l’Icomar per evitar que pogués jugar amb facilitat. Fruit d’això, va generar ocasions molt a prop de la porteria visitant que no va materialitzar.

Passat el primer quart d’hora, el físic va començar a minvar en les altafullenques i això va permetre a les davanteres visitants crear perill a la porteria defensada per Elsa Gutiérrez. Ho van fer amb més encert que les locals i tres gols de Noelia Pastor.

L’Altafulla va reaccionar a la mitja hora de joc amb un gran gol d’Andrea Ruiz des de la frontal, aprofitant una assistència de Xènia Peris.

Només començar la segona part, les tarragonines van posar terra de per mig amb l’1 a 4 gràcies a l’encert de Noelia Pastor. La dorsal ‘9’ de les visitants va repetir en el 60’ i el 67’ per completar una actuació individual estel·lar. Entremig d’aquests dos gols, Maria Aragüete també va batre Eva Molina.

Amb aquesta derrota, l’Altafulla continua en el desè esgraó de la classificació amb 6 punts. En la següent jornada visitarà el Reus Deportiu, segon classificat amb 25 punts.