19 de desembre del 2018
El Cadet de la Pobla venç el Sant Julià abans de rebre el Barça Lassa el pròxim dissabte
L’entitat poblenca es prepara per fer història en el gran partit de la temporada davant l’equip blaugrana
El Cadet de Divisió d’Honor de la Pobla de Montornès va retrobar-se amb la victòria després de derrotar el CE Sant Julià per 5 gols a 2. El triomf arriba en el moment just per rebre amb la moral pels núvols el Barça Lassa, líder indiscutible de la categoria.

El duel davant el conjunt andorrà va quedar sentenciat en la primera part amb un marcador de 4 a 0. Frank Cortés va ser el primer a colpejar en el minut 10. Els tres gols següents no van arribar fins als últims tres minuts amb la dobleta d’Eloi Rovira i la diana de David Lozano.

En el segon temps, el Sant Julià va marcar dos gols pràcticament seguits en el 25’ i 27’ i va entrar de nou en la lluita pels tres punts. Eric Valverde, el nou fitxatge del conjunt poblenc, es va encarregar de sufocar la reacció dels visitants amb el 5 a 2 definitiu.

La victòria permet l’equip d’Ivan Torrent consolidar la cinquena posició amb 19 punts i sumar tres més que l’Eixample després de la seva ensopegada a la pista del Sabadell.

Ara, la Pobla de Montornès afronta amb molta confiança i il•lusió el següent compromís. La visita del Barça Lassa al Pavelló de la Pobla és el partit més esperat de la temporada pels del Baix Gaià. El partit tindrà lloc el pròxim dissabte a les 6 de la tarda.