19 de desembre del 2018
El Catllar Atlètic guanya el Futsal Valls amb una remuntada èpica (5-4)
L’equip dirigit per Lluís Jové agafa oxigen i se situa a un punt de la permanència tot i que l’ENFAF té dos partits menys
El CFS Catllar Atlètic s’està recuperant del mal inici de temporada a la Divisió d’Honor. L’arribada de Lluís Jové a la banqueta ha portat aire fresc a l’equip, que ara és capaç de competir amb els millors equips del campionat. La darrera victòria contra el Futsal Valls és el darrer exemple.

Els catllarencs van tirar d’èpica per guanyar un partit en el qual s’havien posat dues vegades per davant. El primer avantatge va ser de dos gols, després que Daniel Serrano i Juan Fernando San Isidro superessin el porter visitant. Abans del descans, els vallencs van escurçar el marcador amb el gol de Rafael Pérez.

A la represa, el Valls va aconseguir l’empat amb un gol en pròpia porteria de Guillem Revull. En el 24’, però, Daniel Serrano va tornar a posar per davant el Catllar amb el 3 a 2.

Lluny d’ensorrar-se, els visitants van reaccionar amb molta enteresa i van capgirar el marcador amb els gols de Rafel Pérez i Sergi Traguany en el 29’ i 33’, respectivament.

Tot semblava indicar que els tres punts viatjarien cap a la capital de l’Alt Camp, però llavors va arribar la darrera reacció del Catllar. Víctor Escobar va fer l’empat a quatre en el 35’ i Daniel Serrano va culminar la remuntada en l’últim minut amb el 5 a 4 definitiu.

La victòria fa que el Catllar Atlètic acabi la jornada 12è amb 8 punts, els mateixos que té l’ENFAF, que marca la permanència. Cal remarcar, però, que el conjunt andorrà té dos partits menys. Tot i això, el següent equip, l’Alforja només té 9 unitats.

En la següent i última jornada del 2018, el conjunt del Baix Gaià té la difícil missió d’assaltar la pista del líder indiscutible de la categoria, el Laguna CFS (dissabte 16:00). Els de Cambrils tenen 20 punts i no han perdut cap partit aquesta temporada.