Esports
Foto: Maria Pitarch
10 de gener del 2019
La tiradora Maria Pitarch, reconeguda com a esportista d’alt nivell
La classificació al Campionat d’Europa ha estat un factor decisiu perquè ella i dos dels seus companys d’equip hagin rebut aquesta distinció
Maria Pitarch és oficialment esportista d’alt nivell. Així ho anuncia el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) del 8 de gener, que ha publicat la llista d’esportistes d’alt nivell del mes de desembre, segons el Consejo Superior de Deportes (CSD). La tiradora de Vespella de Gaià està molt orgullosa de formar part d’aquesta llista, com explica en declaracions a Baix Gaià Esports.

El fet de ser una esportista d’alt nivell li pot obrir noves portes i estar més a prop del somni de ser una tiradora d’arc professional. De moment, ja ha començat a parlar amb la Reial Federació Espanyola de Tir amb Arc per tirar endavant diversos projectes que encara no es poden revelar.

Pitarch ha estat definida com a esportista d’alt nivell després de complir amb els criteris requerits per part del CSD. El bronze assolit en l’Europeu ha estat decisiu perquè ella i els seus dos companys d’equip, Rosa Miñano i David Garcia, hagin obtingut aquesta distinció.

La primera competició en la qual participarà Maria Pitarch com a esportista d’alt nivell serà la Copa del Món, a la qual arriba amb l’objectiu d’aconseguir una medalla després de la quarta posició que va obtenir l’any passat. El campionat es disputarà del 18 al 20 de gener a Nimes (França).
Maria Pitarch, tiradora de Vespella de Gaià
Maria Pitarch, tiradora de Vespella de Gaià
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
18, 19 i 20 de juliol a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Correfoc dels Diables d'Altafulla i els Diables de la Canonja
20 de juliol a les 22:30h. des de la plaça Consolat de Mar
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Concurs de Castells de Sorra
27 de juliol a les 11:00h. davant del Club Marítim
Bases i inscripcions a l'Oficina de Turisme
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla