Esports
Foto: Maria Pitarch
10 de gener del 2019
La tiradora Maria Pitarch, reconeguda com a esportista d’alt nivell
La classificació al Campionat d’Europa ha estat un factor decisiu perquè ella i dos dels seus companys d’equip hagin rebut aquesta distinció
Maria Pitarch és oficialment esportista d’alt nivell. Així ho anuncia el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) del 8 de gener, que ha publicat la llista d’esportistes d’alt nivell del mes de desembre, segons el Consejo Superior de Deportes (CSD). La tiradora de Vespella de Gaià està molt orgullosa de formar part d’aquesta llista, com explica en declaracions a Baix Gaià Esports.

El fet de ser una esportista d’alt nivell li pot obrir noves portes i estar més a prop del somni de ser una tiradora d’arc professional. De moment, ja ha començat a parlar amb la Reial Federació Espanyola de Tir amb Arc per tirar endavant diversos projectes que encara no es poden revelar.

Pitarch ha estat definida com a esportista d’alt nivell després de complir amb els criteris requerits per part del CSD. El bronze assolit en l’Europeu ha estat decisiu perquè ella i els seus dos companys d’equip, Rosa Miñano i David Garcia, hagin obtingut aquesta distinció.

La primera competició en la qual participarà Maria Pitarch com a esportista d’alt nivell serà la Copa del Món, a la qual arriba amb l’objectiu d’aconseguir una medalla després de la quarta posició que va obtenir l’any passat. El campionat es disputarà del 18 al 20 de gener a Nimes (França).
Maria Pitarch, tiradora de Vespella de Gaià
Maria Pitarch, tiradora de Vespella de Gaià
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "Lucky"
18 de gener a les 20:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
8a Marxa dels Castells del Baix Gaià
27 de gener a les 08:30h. des de davant del Castell
Organitza: Ajuntament i Atletes d'Altafulla
La capsa dels contes
29 de gener a les 17:00h. a la Biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Museu Etnogràfic d'Altafulla
Dissabtes de 17:00h. a 19:00h. i diumenges d'11:00h. a 13:30h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla