Esports
Foto: Eduard Suárez
10 de gener del 2019
La Selecció Espanyola de futbol platja del trident de Torredembarra, millor selecció del 2018
El combinat nacional té com a grans objectius la classificació pel Mundial de Paraguai i la participació en els II Jocs Europeus a Minsk
La Selecció Espanyola de Futbol Platja de la qual formen part els torrencs Llorenç Gómez, Eduard Suárez i Adrián Frutos, ha finalitzat el 2018 com el millor equip internacional. Les seves actuacions en els grans tornejos que ha disputat en l’últim any han estat decisives perquè hagi acabat per davant de Brasil.

El trident de Torredembarra pot sentir-se ben orgullós de l’èxit assolit pel conjunt dirigit per Joaquín Alonso, perquè ha estat part activa des del primer gran torneig, la Bahamas Cup, on es va quedar a un pas d’aixecar el títol després de perdre la final contra Mèxic.

L’equip nacional també va proclamar-se subcampió del Mundialet de Futbol Platja que va tenir lloc a Almada (Portugal), on va caure contra l’amfitriona en la gran final. Per contra, en aquest campionat sí que va ser capaç de superar al seu botxí a la Bahamas Cup.

El següent gran repte va ser el Campionat d’Europa, on els espanyols arribaven com a favorits a la fase final després d’haver-se proclamat campions en la primera i la segona etapa. Malauradament, també van caure en el duel decisiu contra Itàlia a la tanda de penals.

Menys sort va tenir en el darrer gran campionat de l’any, la Intercontinental Cup Dubai 2018, on va caure en la fase de grups després de perdre contra Brasil, els Emirats Àrabs i Iran. Finalment, el trident de Torredembarra i els seus companys van quedar sisens d’un campionat amb vuit equips.

El 2018 es pot resumir en l’any dels subcampionats per a la Selecció Espanyola, la qual cosa significa que la nova fornada de futbolistes que dirigeix Joaquín Alonso pot competir amb les millors seleccions internacionals. Ara, el seu objectiu se centra en la classificació pel Mundial que tindrà lloc el mes de novembre a Paraguai i els II Jocs Europeus que es disputaran a Minsk.

Les dues competicions faran del 2019 un any importantíssim en el Futbol Platja i del qual pretenen ser partícips Llorenç Gómez, Eduard Suárez i Adrián Frutos.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'Las niñas bien'
17 de gener a les 20:00h. a la Sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Lectures Rebels. Grup de Lectura Feminista
20 de gener de les 18:00h. a les 20:00h.
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de les 9:30h. a les 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
9a Marxa dels Castells del Baix Gaià
26 de gener a les 08:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla