Esports
Foto: Ajuntament de Roda de Berà
11 de gener del 2019
L’Atlètic Roda de Barà i l’Atlètic Valls s’enfronten en el partit més destacat de Tercera Catalana
Els rodencs poden donar un cop sobre la taula però davant tenen un rival que no coneix la derrota i que no perd des del 8 d’abril davant el Llorenç
L’última jornada de la primera volta al Grup 3 de Tercera Catalana ens regala el partit més atractiu de la categoria. L’Atlètic Roda de Barà i l’Atlètic Valls s’enfronten en un duel importantíssim per ambdós equips, però també pels quatre equips que els persegueixen a la classificació.

Els del Baix Gaià, que són líders destacats amb 39 punts, reben a un Valls que és segon amb 34 i que aspira a retallar-li tres unitats abans d’iniciar la segona volta del campionat. Cal remarcar, però, que el conjunt de la capital de l’Alt Camp és l’únic equip que no ha encaixat cap derrota amb nou victòries i set empats –més que cap altre equip. De fet, si ens centrem en el 2018, no perd des del 8 d’abril, quan va caure contra el Llorenç en la 27a jornada de la temporada 2017-18. L’equip de Jordi Castro, el Sant Jaume i el Banyeres són els únics que van aconseguir derrotar-lo en tot l’any.

Per tant, l’equip de Dani Sereno té el repte de ser el primer equip que derrota el conjunt vallenc. Si ho aconsegueix, deixaria molt encarrilada la primera posició i l’ascens directe a Segona Catalana perquè sumaria vuit punts més que el seu rival.

El partit és d’aquells que es pot preveure que es resoldrà amb un marcador ben curt. No en va, ambdós equips han encaixat onze gols al llarg del campionat. El Roda parteix amb un lleuger avantatge perquè és el més golejador amb 49 gols, catorze més que el Valls.
Els jugadors rodencs que estan cridats a marcar la diferència són l’exaltafullenc Tommy Anguita (11 gols), Mohamed Bouacha (10 gols) i Ibrahim Boulahya (8 gols). En el conjunt visitant, Francesc Molinos ha anotat 7 gols mentre que Genis Vidal i Isaac Romera n’han marcat 6.

El partit es disputa aquest dissabte a les 5 de la tarda al Camp d’Esports Municipal de Roda de Barà.
Social
Et recomanem
Taller pràctic de defensa personal per a dones i joves
29 de març a les 17:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Tastets de natura: la bioconstrucció al biospa Essència
30 de març a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Organitza: L'Hort de la Sínia
Visita guiada a la desembocadura del Gaià
31 de març a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Ruta: 'La Xoixeta. Tapes bruixes Altafulla'
Del divendres 29 de març al diumenge 14 d'abril
Més informació a www.altafulla.cat