Esports
Foto: Altafulla Ràdio
11 de gener del 2019
L’Ajuntament instal·la una megafonia sense fils a l’Estadi Municipal Joan Pijuan
El cost de la intervenció és de 8.000 euros i es podrà estrenar aquest cap de setmana durant la V Copa Catalana de Quidditch
La regidoria d’Esport i Activitat Física de l’Ajuntament d’Altafulla ha renovat la megafonia de l’Estadi Municipal Joan Pijuan en una intervenció que ha dut a terme la Brigada Municipal aquest divendres al matí. D’aquesta manera, el consistori respon a una necessitat que el CE Altafulla reclamava des de fa temps perquè l’antiga megafonia havia quedat obsoleta, com explica l’edil Jaume Sánchez.

La instal•lació del nou equipament ha tingut un cost de 8.000 euros. El sistema AirVoice de megafonia sense fils és totalment autònom i capaç de cobrir grans distàncies. A més, no necessita cap canalització ni cap mena de cablejat perquè s’alimenta mitjançant l’energia solar.

A banda dels avenços tecnològics que suposa l’estalvi energètic, l’estètica i els avantatges funcionals, l’equip està format per quatre trompetes que s’han instal•lat a les dues torres que costegen la graderia i microfonia.

El regidor d’Esport i Activitat Física, Jaume Sánchez, ha avançat que el nou sistema de megafonia es podrà estrenar aquest cap de setmana en el qual l’Estadi Joan Pijuan acull la V Copa Catalana de Quidditch i els partits del CE Altafulla.

L’empresa encarregada de la provisió i instal•lació de l’equip ha estat Adtel, la mateixa que ja va instal•lar la megafonia a la platja d’Altafulla.

Amb la nova megafonia sense fils, el consistori segueix el procés de renovació de les instal•lacions de l’Estadi Municipal Joan després de la remodelació dels lavabos i els vestidors, una intervenció que es va dur a terme després que la ciutadania triés el projecte com una de les inversions prioritàries al municipi.
Jaume Sánchez, regidor d'Esports
Jaume Sánchez, regidor d'Esports
Social
Et recomanem
Taller pràctic de defensa personal per a dones i joves
29 de març a les 17:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Tastets de natura: la bioconstrucció al biospa Essència
30 de març a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Organitza: L'Hort de la Sínia
Visita guiada a la desembocadura del Gaià
31 de març a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Ruta: 'La Xoixeta. Tapes bruixes Altafulla'
Del divendres 29 de març al diumenge 14 d'abril
Més informació a www.altafulla.cat