Esports
Foto: Altafulla Ràdio
11 de gener del 2019
L’Ajuntament instal·la una megafonia sense fils a l’Estadi Municipal Joan Pijuan
El cost de la intervenció és de 8.000 euros i es podrà estrenar aquest cap de setmana durant la V Copa Catalana de Quidditch
La regidoria d’Esport i Activitat Física de l’Ajuntament d’Altafulla ha renovat la megafonia de l’Estadi Municipal Joan Pijuan en una intervenció que ha dut a terme la Brigada Municipal aquest divendres al matí. D’aquesta manera, el consistori respon a una necessitat que el CE Altafulla reclamava des de fa temps perquè l’antiga megafonia havia quedat obsoleta, com explica l’edil Jaume Sánchez.

La instal•lació del nou equipament ha tingut un cost de 8.000 euros. El sistema AirVoice de megafonia sense fils és totalment autònom i capaç de cobrir grans distàncies. A més, no necessita cap canalització ni cap mena de cablejat perquè s’alimenta mitjançant l’energia solar.

A banda dels avenços tecnològics que suposa l’estalvi energètic, l’estètica i els avantatges funcionals, l’equip està format per quatre trompetes que s’han instal•lat a les dues torres que costegen la graderia i microfonia.

El regidor d’Esport i Activitat Física, Jaume Sánchez, ha avançat que el nou sistema de megafonia es podrà estrenar aquest cap de setmana en el qual l’Estadi Joan Pijuan acull la V Copa Catalana de Quidditch i els partits del CE Altafulla.

L’empresa encarregada de la provisió i instal•lació de l’equip ha estat Adtel, la mateixa que ja va instal•lar la megafonia a la platja d’Altafulla.

Amb la nova megafonia sense fils, el consistori segueix el procés de renovació de les instal•lacions de l’Estadi Municipal Joan després de la remodelació dels lavabos i els vestidors, una intervenció que es va dur a terme després que la ciutadania triés el projecte com una de les inversions prioritàries al municipi.
Jaume Sánchez, regidor d'Esports
Jaume Sánchez, regidor d'Esports
Social
Et recomanem
La capsa dels contes: "La cabreta que va venir a sopar"
18 de juny a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Representació de l'òpera 'Vet aquí una vegada'
21 de juny a les 19:00h. a la plaça del Pou
A càrrec de l'Escola de Música i Dansclas
Sopar popular i revetlla de Sant Joan
23 de juny a les 22:00h. a la zona verda de davant del Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
19a Nit de Bruixes
28 i 29 de juny als carrers de la Vila Closa
Organitza: Ajuntament d'Altafulla