16 de gener del 2019
El Catllar Atlètic deixa escapar la victòria davant la Sentiu (6-6)
Els catllarencs tornen a competir davant un dels equips capdavanters del campionat i ratifiquen les bones sensacions de les últimes jornades
El CFS El Catllar Atlètic es va quedar molt a prop d’aconseguir una gran victòria davant la Sentiu, tercer classificat, en el partit corresponent a l’onzena jornada del Grup 3 de Divisió d’Honor. De fet, els del Baix Gaià van desaprofitar un 5 a 2 i van suar sang per aconseguir un punt.

Els visitants van avançar-se en el minut 4 amb el gol de Gerard Mercè, però el Catllar va respondre ràpidament per mitjà d’Albert Pardiñas. Poc després, Juan Fernando San Isidro va capgirar el marcador i Javier Pero i Pablo Javier Romero van situar el 4 a 1. Otman Rabah va escurçar la diferència abans del descans.

A la represa, el catllarenc Víctor Escoba va marcar el 5 a 2 quan només s’havien jugat quatre minuts. Tal com estaven les coses, era inimaginable que el triomf se li pogués escapar al Catllar, però a punt va estar de ser així.

Els barcelonins van contestar un minut després amb el gol de Lluís Jiménez, que va tornar a repetir en el 31’ per fer el 5 a 4. Els dubtes es van apoderar dels del Baix Gaià i el rival ho va aprofitar per remuntar el partit amb els gols de Gerard Mercè i Héctor Callizo. Finalment, Miquel Padrell va aparèixer per fer el 6 a 6 en l’últim minut.

El Catllar segueix penúltim amb 9 punts però se situa a dos de la permanència que marca l’Alforja. En la següent jornada jugarà de visita (dissabte a les 15.00 hores) a la pista del Baró de Maials, vuitè classificat amb 13 punts.