16 de gener del 2019
La Pobla cau golejada a la pista del Mora la Nova en l’inici de la fase final (9-3)
El Cadet de Divisió d’Honor es retroba amb la victòria a la pista del Caldes i el Juvenil assalta la pista del Vila-seca
Mal inici del CFS Pobla de Montornès en la fase final de la Segona Divisió Catalana. Els poblencs van caure golejats a la pista del Mora la Nova JE, on van encaixar un 9 a 3 que el camí cap a Primera Divisió no serà gens senzill.

L’entrenador, Miguel Reyes, explica que l’absència de fins a set jugadors del primer equip ha estat una llosa davant un gran rival com el Mora la Nova. De fet, el tècnic va tenir que convocat quatre jugadors del Juvenil per completar la convocatòria.

El duel estava sentenciat en el temps de descans, al qual es va arribar amb un marcador de 6 a 0. Eloi Bargalló, en dues ocasions, Adrià Ardevol, Andrew Wheeler, Jordi Quintana i Rafik Oualef van ser els autors dels gols.

En el segon temps, Reece Bradley Moore va fer el setè en el 26’. Dos minuts després, Sergio Gallo va inaugurar el caseller dels del Baix Gaià amb el 7 a 1. Oualef i Moore van posar terra de per mig amb el vuitè i el novè dels locals. En els darrers minuts, els poblencs van maquillar el marcador amb el gol de Tristany Piqué i David Blasco.

Miguel Reyes, entrenador de la Pobla de Montornès, ha reconegut que el seu equip va estar molt descafeïnat al llarg del partit. Les anades i tornades que va provocar el conjunt local en la primera part van fer que els poblencs caiguessin en el seu domini.

La Pobla cercarà la redempció en el primer partit a casa davant la Penya Blaugrana Ligallos, que també va caure en la jornada inaugural. El partit es disputarà aquest diumenge a les 12 del migdia al Pavelló Municipal de la Pobla de Montornès.

D’altra banda, el Cadet de Divisió d’Honor va retrobar-se amb el triomf després d’assaltar la pista del CN Caldes per 4 a 5. Els poblencs van anar sempre per darrere en el marcador. Cada vegada que els locals s’avançaven, ells aconseguien l’empat amb els gols d’Aarón Lozano, Joel Giralt, Frank Cortés i David Lozano. Aquest darrer va ser l’autor del gol de la victòria quan faltaven quatre minuts pel final.

Tot i la victòria, els d’Ivan Torrent baixen fins a la sisena posició per la diferència de gols general amb l’Eixample. Tots dos equips estan empatats a 22 punts. Aquest diumenge, a les 12.20 hores, visitaran la pista de l’últim classificat, l’Alcoletge.

Quant al Juvenil de Primera Divisió, va complir els pronòstics i va vèncer el Vila-seca per 1 a 5. Mario Bermudez, Mounir El Miri, David Berber, Alejandro Reyes i David Lozano van ser els golejadors.

Aquest dissabte, a partir d’un quart de 9 del vespre, els poblencs es jugaran el lideratge amb el CFS Reus al Pavelló Municipal de la Pobla.