Esports
Foto: Club Judo Dojo Tarragona
17 de gener del 2019
La judoka Zoe Iglesias assoleix la medalla de plata en la Copa d’Espanya Infantil
L’altafullenca realitza un gran campionat i cau a la gran final davant Marina Peralta; el pròxim objectiu és el Campionat de Catalunya el 23 de febrer
La judoka Zoe Iglesias va assolir un gran èxit en la Copa d’Espanya Infantil, que va disputar-se a Tortosa el passat 12 de gener, aconseguint la medalla de plata en la categoria de 57 kg. L’èxit arriba dos mesos després d’haver-se proclamat campiona de Catalunya Infantil a Barcelona.

L’altafullenca va realitzar un gran torneig de principi a fi. En els vuitens de final va superar Martina Call i en els quarts de final a l’aragonesa Candela Pérez, la qual cosa li va permetre lluitar per les medalles.

En les semifinals va vèncer Laia Margeli i en la gran final va caure contra la també catalana Marina Peralta. Ana Ferrer va completar el podi amb la medalla de bronze després de derrotar Irene Jaramillo en el duel pel tercer i quart lloc.

Javier Rodríguez, entrenador del Club Judo Dojo Tarragona, s’ha mostrat molt content de la fita assolida per Zoe Iglesias perquè és “una copa nacional i és la primera vegada que participa en un campionat com aquest”.

La gran temporada que està realitzant la judoka altafullenca fa que des de l’entitat siguin optimistes amb les seves possibilitats de participar en el Campionat Nacional.

Zoe Iglesias és una esportista amb una magnífica predisposició de cara a l’entrenament i les competicions, destaca Rodríguez. La implicació dels seus pares i el fet de treballar amb un bon grup de companys que també tenen un gran nivell són els altres factors que influeixen en el seu rendiment.

El pròxim repte de Zoe Iglesias és el Campionat de Catalunya que es disputarà el dissabte 23 de febrer a la Llagosta. Abans, assistirà juntament amb els seus companys a un entrenament federatiu per seguir amb el seu aprenentatge juntament amb els millors judokes de la seva categoria.
Javier Rodríguez, entrenador del Club Judo Dojo Tarragona
Javier Rodríguez, entrenador del Club Judo Dojo Tarragona
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "El reino"
19 d'abril a les 20:00h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Copa d'Europa de Patí a Vela
19, 20 i 21 d'abril a les 12:00h. al Club Marítim
Organitza: Club Marítim Altafulla
5è Pleamar Vintage Market
20 i 21 d'abril durat tot el dia al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Fira de Sant Jordi
23 d'abril durant tot el dia a l'avinguda Marquès de Tamarit
Organitza: Ajuntament d'Altafulla