21 de gener del 2019
El Sènior Femení tanca la primera volta amb una derrota contra el Constantí (3-1)
Les abelles finalitzen amb un balanç de tres victòries i nou derrotes abans de visitar l’Atlètic Valls el pròxim diumenge
El Sènior Femení del CE Altafulla ha perdut aquest diumenge en la seva visita al CE Constantí en l’últim partit de la primera volta de la categoria Femení 7 TGN. Dos gols en els últims cinc minuts els han privat de treure un punt del Municipal la Coma.

Les locals s’han avançat abans del primer quart d’hora per mitjà de Júlia Centelles. La resposta de les groc-i-negre s’ha fet esperar fins a la segona part. La salomonenca Xènia Peris ha estat l’autora de l’empat amb el seu onzè gol de la temporada.

L’1 a 1 ha permès les abelles creure en la possibilitat d’endur-se la victòria cap al Baix Gaià i donar continuïtat al triomf contra el Mont-Roig. Malauradament, el Constantí ha estat més encertat en les seves arribades i s’ha tornat a avançar quan faltaven cinc minuts amb el gol de Carla Vallespí. En el 78’, Thalia Ruiz ha sentenciat el partit amb el 3 a 1 definitiu.

La derrota manté l’Altafulla desè classificat amb 6 punts. El balanç de la primera volta és de tres victòries i nou derrotes, tot i que el Comitè de Competició l’ha sancionat amb la pèrdua de tres punts i no pot comptar amb els 9 punts que s’ha guanyat en el terreny de joc.

El pròxim diumenge es desplaçaran fins a la comarca de l’Alt Camp per iniciar la segona volta davant l’Atlètic Valls. El partit es disputarà a les 12 del migdia al Camp del Futbol CEM El Fornàs.