23 de gener del 2019
El Catllar Atlètic remunta al Baró de Maials i surt del descens (3-5)
Els verds finalitzen la primera volta davant un rival directe com l’Enfaf d’Andorra aquest dissabte a les 6 de la tarda al Pavelló d’Altafulla
El CFS El Catllar Atlètic va sortir del descens quatre jornades després gràcies a la remuntada del passat dissabte a la pista del Baró de Maials. Els catllarencs van ratificar la millora de les últimes setmanes amb una bona actuació i uns últims deu minuts espectaculars.

El duel no va començar de la millor manera pels seus interessos. El local Marc Sisteré inaugurava el marcador en el minut 8, i cinc minuts més tard, Juan Fernando San Isidro era expulsat amb vermella directa. Just després de l’expulsió, però, els del Baix Gaià van treure l’orgull per capgirar la situació amb dos gols de Pablo Javier Romero i Daniel Serrano.

Els llidetans van igualar a dos minuts del descans amb el gol de Pau Sales. A la represa, Marc Sisteré va fer la seva segona diana de la tarda per tornar a canviar el guió del partit amb el 3 a 2. Llavors, l’equip de Jordi Serrano i Joaquim Palazón va tirar de coratge per marcar tres gols i endur-se la victòria cap a casa. Albert Mateu i Javier Pero, en dues ocasions, van establir el 3 a 5 definitiu.

El Catllar rebrà aquest dissabte a un rival directe per la permanència, l’Enfaf d’Andorra, que es troba en places de descens després dels resultats de l’última jornada. La diferència entre tots dos equips és d’un punt. Per tant, serà un partit clau perquè els del Baix Gaià s’allunyin o tornin a entrar en la zona vermella. El partit es jugarà a les 6 de la tarda al Pavelló d’Altafulla.