30 de gener del 2019
El Catllar Atlètic salva un punt en l’últim minut davant l’Enfaf (4-4)
Els catllarencs es mantenen fora de les places de descens abans de l’inici de la segona volta davant l’Hospitalet de l’Infant
El CFS El Catllar Atlètic segueix en problemes en el Grup 3 de la Divisió d’Honor. Els del Baix Gaià s’enfrontaven en un duel directe per la permanència contra l’Enfaf d’Andorra i només van aconseguir un punt després d’anar els 40 minuts a remolc del rival. Un punt, això sí, que els salva de tornar a les places de descens.

Els andorrans van avançar-se amb dos gols d’Eric Vila en el minut 5 i en el minut 12. Els catllarencs aconseguirien empatar abans del descans per mitjà de Jordi Serrano i Albert Pardiñas en el 15’ i 19’, respectivament.

A l’inici de la segona part, l’Enfaf va tornar a posar-se per davant amb la diana de Christian Regalo, però els catllarencs només tardarien dos minuts a respondre amb el gol de Javier Pero.
La igualtat estava assegurada fins al xiulet final, i així va ser. En l’últim minut, Regalo va fer el seu segon gol de la tarda per deixar els visitants molt a prop de la victòria. Afortunadament, Albert Mateu va restaurar les taules amb el 4 a 4 definitiu.

El Catllar va perdre l’oportunitat de situar-se a tres punts de la zona vermella de la classificació, però amb aquest marcador es troba empatat a 13 punts amb el Baró de Maials (9è), l’Enfaf (11è), l’Alcoletge (12è) i l’Alforja (13è).

La següent jornada, la primera de la segona volta, es disputarà el cap de setmana del 9 i 10 de febrer. Llavors, l’equip verd-i-vermell rebrà la visita d’un Hospitalet de l’Infant que és cuer amb 9 punts. Per tant, el triomf és obligatori per fer un pas endavant cap a la permanència.