04 de febrer del 2019
El Sènior Femení compleix els pronòstics i goleja el Cunit per 6 a 2
La salomonenca Xènia Peris és la gran protagonista del partit amb dos gols decisius per sufocar la remuntada de les visitants
El Sènior Femení del CE Altafulla ha complert els pronòstics i s’ha imposat aquest diumenge al CF Cunit en el partit corresponent a la 15a jornada de la categoria Femení 7 TGN. Les altafullenques han guanyat per 6 a 2 amb l’actuació destacada de Xènia Peris, autora de tres gols.

El partit ha començat de la millor manera possible amb un gol molt matiner de Patricia Mateos en el minut 3. Poc després, Xènia Peris i Carla Recasens han posat terra de per mig amb el segon i el tercer gol en l’11’ i el 13, respectivament.

Passats els vint minuts, les del Baix Penedès han escurçat el marcador amb el gol de Marina Urendez, la seva màxima i única golejadora. El gol no ha afectat les abelles, que tot just comença el segon temps han marcat el 4 a 1 per mitjà de Xènia.

Les arlequinades han tornat a contestar amb el segon gol d’Urendez en el 53’, un gol que tampoc ha generat dubtes en les locals després que Xènia hagi anotat el cinquè en el 64’. La salomonenca porta quinze gols en el seu compte particular i té una mitjana d’1,4 gols per partit.

Quan només faltava un minut pel final, Laia Gutiérrez ha completat la golejada amb el 6 a 2 definitiu. Les groc-i-negre segueixen desenes però ho fan amb 9 punts en el seu caseller. El Constantí, novè a la taula amb 14 punts, és el següent objectiu a assolir.

El primer pas per neutralitzar-lo és derrotar la Selva del Camp en el partit que es disputarà el pròxim dissabte a les 8 de la tarda al Camp de Futbol Municipal de la Selva del Camp.