04 de febrer del 2019
Un Cadet A erràtic de cara a porta cau contra l’Icomar 2 a 1
Els altafullencs perdonen fins a vuit ocasions clares en la segona part i s’allunyen de la primera plaça
El Cadet A del CE Altafulla va perdre sis jornades després en la seva visita al camp de l’Icomar, un rival que li va fer pagar la falta d’encert de cara a la porteria. Els de Ponent van avançar-se ben aviat amb el gol de Rubén Ramírez en el minut 3.

Els altafullencs van aconseguir igualar quan faltaven tres minuts pel descans amb la vuitena diana del curs d’Àngel Segura. En el segon temps, l’equip de Xavier Liarte va fallar vuit ocasions clares de gol, mentre que l’Icomar sí que va encertar a la sortida d’un córner en el minut 60.

La derrota fa que els altafullencs perdin l’avantatge de tres punts respecte a la Floresta, que després de guanyar l’Escola de Valls ja els ha empatat a 31 punts.

Per la seva part, el Juvenil va plantar cara contra la Selva del Camp però també va perdre. Rubén Fernández i Adrià González van donar avantatge a l’equip local abans del descans. Ja en la recta final, Jorge Carmona va escurçar el marcador per posar emoció en els últims minuts.

Malauradament, els del Baix Camp van evitar la remuntada amb el 3 a 1 definitiu en el temps de descompte.

Quant a l’Infantil de Primera Divisió, va tornar a perdre contra un dels rivals que té per sobre a la classificació com anteriorment havia succeït amb el Base l’Arboç, el Nàstic o el Sant Pere i Sant Pau.

Dos gols de Víctor Díez i Oriol Ceron, i un de Marc Da Silva en pròpia porteria, van enterrar les seves opcions en la primera part. En la segona van millorar i van ser capaços de deixar la porteria a zero, tot i que en l’aspecte ofensiu es van quedar a zero.