06 de febrer del 2019
El Cadet de la Pobla cedeix en els últims minuts davant Les Corts (6-9)
El Juvenil de Primera afronta un partit clau per l’ascens de categoria a la pista del Gimnàstic de Tarragona
El Cadet del CFS Pobla de Montornès va tornar a plantar cara a un dels grans equips de la Divisió d’Honor i tot Catalunya, Les Corts UBAE. Els poblencs van realitzar un gran partit fins que el físic els va passar factura en els últims minuts i el rival va imposar la seva qualitat per assaltar el Pavelló de la Pobla.

L’inici del partit va ser trepidant. Els del Baix Gaià van ser els primers a colpejar en el minut cinc amb el gol de Joel Giralt, i tres minuts després ho van fer els visitants per mitjà d’Ignacio Prieto. Ivan Bonillo i Pau Linares culminarien la primera de les diverses remuntades que es van veure al llarg dels 40 minuts.

Tot i això, l’equip d’Ivan Torrent va refer-se i va capgirar el marcador en els últims dos minuts de la primera part gràcies a la dobleta d’Eloi Rovira i el segon gol de Giralt. Després del descans, la Pobla i Les Corts van protagonitzar un intercanvi de cops fins a arribar al 6 a 5. Rovira i Giralt van ser els golejadors.

Malauradament, el desgast físic va fer acte de presència en els jugadors de la Pobla en els últims vuit minuts. Això ho va aprofitar l’equip barceloní per imposar la seva llei amb els gols d’Ivan Bonillo i Santiago Soulere i la dobleta de Fèlix Prunera.

Tot i la derrota, la Pobla manté la cinquena posició amb 25 punts en la Divisió d’Honor gràcies a la derrota de l’Eixample. L’entrenador, Ivan Torrent, destaca que “vam plantar cara a tot un campió de Catalunya” i que tenien el partit controlat fins que el físic i els gols en pròpia porta vam enterrar les seves opcions.

Aquest dissabte, la Pobla té una bona oportunitat per refer-se a la pista de l’Hospitalet Bellsport (14.15 hores), desè classificat amb 14 punts.

Per la seva part, el Juvenil de Primera Divisió afronta un partit importantíssim de cara a les seves opcions per ascendir de categoria. No en va, diumenge a les 11 del matí visita la pista del Gimnàstic de Tarragona, el líder en solitari del grup amb 30 punts. La diferència entre ambdós és de cinc unitats i els poblencs només els hi val la victòria.