Esports
Foto: CM Altafulla
07 de febrer del 2019
El CM Altafulla i Toni Bonet triomfen a la 52a Festa de la Vela Catalana
L’entitat acollirà del 19 al 21 d’abril la Copa d’Europa Patí de Vela Sènior i Junior
El CM Altafulla va ser un dels clubs més llorejats en la 52a edició de la Festa de la Vela Catalana que va acollir el Museu Marítim de Barcelona el passat 1 de febrer. L’entitat va ser reconeguda en la categoria Veles d’Or i Toni Bonet com a Campió de Catalunya i guanyador del rànquing en la categoria RS:X.

La Festa de la Vela és l’esdeveniment més important de la temporada perquè “la Federació convoca als diferents clubs i escoles que treballem per promocionar la vela”, explica el director tècnic del CM Altafulla, Alejandro Villacorta. Tanmateix, també fa un reconeixement als millors esportistes de l’any, projectes socials i escoles de vela, i dóna a conèixer al i la millor Navegant.

Pel que fa als premis atorgats, Villacorta explica que la Vela d’Or destaca l’entitat com una part implicada en la promoció de l’esport i en la tramitació d’activitats relacionades amb la vela.

El Club Marítim ha obtingut 8 punts, la màxima puntuació possible en la categoria Vela d’Or. Un punt més li hagués permès formar part del selecte grup de clubs que formen part de la categoria Vela de Platí. La Federació Catalana de Vela l’ha puntuat amb aquesta nota després de comptabilitzar el nombre d’alumnes i llicències de competició que disposa l’entitat.

Pel que fa a les cites esportives més properes, l’equip de Windsurf Techno 293 ha posat rumb a Las Palmas per disputar la Copa d’Espanya aquest cap de setmana. Més enllà de les competicions dels seus regatistes, des del club ja tenen un ull posat en la Copa d’Europa que acolliran les instal·lacions marítimes d’Altafulla del 19 al 21 d’abril.
Alejandro Villacorta, director esportiu del CM Altafulla
Alejandro Villacorta, director esportiu del CM Altafulla
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat