Esports
Foto: Club Biketrial Costa Daurada
07 de febrer del 2019
La Copa Catalana de Trial tornarà a fer aturada a Altafulla el 14 d’abril
L’organització anirà a càrrec del Club Biketrial Costa Daurada Torredembarra, amb la col·laboració de la regidoria d’Activitat Física i Esport de l’Ajuntament d’Altafulla
Per tercer any consecutiu, Altafulla serà una de les cinc seus de la Copa Catalana de Trial. L’edició del 2019, que començarà a Barcelona i finalitzarà a Matadepera, comptarà amb cinc proves. La segona és la que es disputarà al municipi del Baix Gaià, com ha explicat el president del Bike Park Costa Daurada i responsable de l’organització, Àngel Batlle, en l’entrevista concedida a Baix Gaià Esports.

Batlle destaca que la prova a Altafulla “està consolidada perquè agrada molt als pilots, al públic i a la Federació”. L’entorn del castell és un indret excepcional per fer les zones artificials i combinar-les amb un circuit al Parc del Comunidor.

La Copa Catalana de Trial 2019 arrancarà el 23 de març a Barcelona. Després passarà per Altafulla el 14 d’abril; Girona l’1 de juny; Sant Antoni de Vilamayor el 9 de juny; i finalment a Matadepera el 15 de setembre.

Aquesta serà una de les deu competicions que realitzaria el Bike Park Costa Daurada aquest 2019. La majoria d’elles són federades, com per exemple la Copa Tarragona i la Copa d’Espanya, que acollirà per segon any consecutiu a les seves instal·lacions. Àngel Batlle ha destacat que aquesta darrera, que tindrà lloc el 12 de maig, serà la més important de la temporada.

L’entitat també organitzarà un triangular al sud de Catalunya per donar un cop de mà als clubs com els de Gandesa i fins i tot Castelló. A més, té l’objectiu de dissenyar una jornada de mountain bike amb un Open Tarragona de nens i adulats amb una cursa de resistència i una cursa de velocitat a Cambrils.
Àngel Batlle, president del Club Biketrial Costa Daurada
Àngel Batlle, president del Club Biketrial Costa Daurada
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "El reino"
19 d'abril a les 20:00h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Copa d'Europa de Patí a Vela
19, 20 i 21 d'abril a les 12:00h. al Club Marítim
Organitza: Club Marítim Altafulla
5è Pleamar Vintage Market
20 i 21 d'abril durat tot el dia al parc de Voramar
Programa sencer a: www.pleamarmarket.com
Fira de Sant Jordi
23 d'abril durant tot el dia a l'avinguda Marquès de Tamarit
Organitza: Ajuntament d'Altafulla