13 de febrer del 2019
El Catllar Atlètic cau per sorpresa davant l’Hospitalet de l’Infant i torna a estar en problemes (1-2)
Els catllarencs se situen amb els mateixos punts que tenen el Baró de Maials i l’Alforja dins de les places de descens
Derrota inesperada del CFS El Catllar Atlètic davant el CD Hospitalet de l’Infant en el duel corresponent a la 14a jornada del Grup 3 de Divisió d’Honor. Els de Vandellós van assaltar el Pavelló d’Altafulla per 1 a 2 i deixen al conjunt del Baix Gaià molt a prop de la zona de descens.

Les coses van començar francament bé pels interessos del Catllar, que va avançar-se en el minut 11 amb el gol de Pablo Javier Romero. Els visitants, però, van aconseguir igualar abans del descans per mitjà de Wassim Bouakkaz, el seu màxim golejador amb 12 dianes.

Després del pas pels vestidors, l’Hospitalet va mostrar més encert que el conjunt local i va endur-se el partit gràcies al gol d’Andrés Alexander Benavides en el minut 30. Els catllarencs van cercar l’empat en els últims 10 minuts però els va mancar l’encert d’altres dies.

D’aquesta manera, l’equip de Jordi Serrano i Lluís Jové trenca amb la ratxa de tres partits sense conèixer la derrota i acaba la jornada amb 13 punts, els mateixos que tenen el Baró de Maials i l’Alforja, els dos equips que acompanyen l’Hospitalet de l’Infant en les places de descens.

El següent rival dels catllarencs serà precisament l’Alforja, que intentarà aprofitar el factor pista per assolir la victòria i sortir de la zona vermella de la classificació. Per tant, els del Baix Gaià tindran un partit difícil a la comarca del Baix Camp, però és en aquests compromisos on ha de guanyar-se el dret a mantenir la seva plaça a Divisió d’Honor. El matx es jugarà aquest dissabte, a les 7 de la tarda, al Pavelló Municipal d’Alforja.