13 de febrer del 2019
El Cadet de la Pobla esgarrapa un punt a la pista de l’Hospitalet (4-4)
El Juvenil A va caure en el cara a cara contra el Gimnàstic de Tarragona i acaba la jornada a vuit punts de l’ascens a Divisió d’Honor
El Cadet del CFS La Pobla de Montornès va sumar un punt en la sempre complicada pista de l’Hospitalet Bellsport en el partit corresponent a la 16a jornada de la Divisió d’Honor. Els poblencs van anar sempre per darrere en el marcador però mai van donar-se per vençuts i van esgarrapar un bon resultat a domicili amb el 4 a 4 final.

Després d’un primer quart d’hora sense notícies del gol, els dos primers van arribar seguits. Primer va colpejar el conjunt local amb el gol de Nèstor Ruiz i tot seguit va respondre David Lozano. Aleix Calero va posar el 2 a 1 en el marcador un minut abans d’arribar al descans.

En el segon temps, els poblencs van empatar per mitjà de Frank Cortès en el 28’. Cinc minuts després, però, els del Baix Llobregat van tornar a posar-se per davant amb la diana de Pedro Pinel.

El poblenc Joel Giralt va fer el 3 a 3 en el 37’ i tot seguit va respondre Nèstor Ruiz amb el quart dels locals. Afortunadament, quan semblava que els tres punts es quedarien a l’Hospitalet, Joel Giralt va aparèixer per marcar el 4 a 4 definitiu.

L’empat fa que la Pobla descendeixi fins a la setena posició després de les victòries de l’Eixample i el Natació Sabadell. Tot i això, aquest dissabte, a les 6 de la tarda, tenen un partit propici per retrobar-se amb la victòria contra l’Escola Pio Sabadell.

Per la seva part, el Juvenil de Primera Divisió va perdre en el cara a cara contra el Gimnàstic de Tarragona. Els poblencs van encaixar dos gols en el final de la primera part i l’inici de la segona. Un penal de David Berver els va fer entrar de nou en el partit, però els grana tornar a doblar el seu avantatge. Finalment, Pau Angurell va fer el 3 a 2 però ja no quedava temps per intentar igualar el duel.

Aquest resultat fa que l’equip d’Antonio Gallo es quedi tercer amb 25 punts mentre que el Nàstic és líder amb 33. Entremig d’ambdós equips hi ha el CFS Reus, que té 30 punts.

El pròxim diumenge, a dos quarts de 12 del matí, els del Baix Gaià reben a un Castellvell del Camp que és 5è amb 17 punts. El triomf és obligatori per seguir amb opcions de cara a la segona volta del campionat.