20 de febrer del 2019
El CFS Torredembarra perd contra el Barnasants i torna a caure a l’última posició (4-2)
La manca d’efectivitat de cara a porteria condemna l’equip de Jordi Tuset tot i realitzar una bona actuació a domicili
El CFS Torredembarra va perdre en la seva visita al Barnasants per 4 gols a 2, un resultat que el deixa novament com el fanalet vermell del Grup 2 de Tercera Divisió després de la victòria del Solsona.

Després de deu minuts de màxima igualtat, els barcelonins van avançar-se amb el gol de Fernando Aguilar. Quatre minuts després, Wilson Costales va fer el 2 a 0 amb el qual es va arribar al descans.

A la represa, el torrenc José Arias va escurçar el marcador amb el seu dissetè gol del campionat. Malauradament, l’equip local va reaccionar ràpidament i va marcar en la següent jugada per mitjà de Miguel Ángel Rueda. El gol no va tenir un efecte nociu sobre el Torredembarra, que en el 22’ va tornar a apropar-se amb la diana de Salvador Gómez.

L’equip de Jordi Tuset tenia 18 minuts per donar-li la volta a la situació. La manca d’encert, però, li va negar aquesta possibilitat. Per contra, Marc Miñano va marcar el quart gol dels locals en els últims segons. Tot i la derrota, l’entrenador destaca que va ser un dels millors partits de la temporada.

El Torredembarra cercarà un triomf que li permeti abandonar la cua de la classificació davant l’Alcoletge. La tasca no serà gens fàcil perquè l’equip lleidatà marxa quart amb 40 punts i està a tres unitats de la segona i tercera posició. La baixa d’un dels seus millors jugadors encoratja l’equip torrenc per aconseguir la victòria, com reconeix Jordi Tuset.

El partit es disputarà en un horari poc habitual quan el conjunt torrenc juga a casa. En comptes de dissabte a dos quarts de 7 de la tarda, el duel tindrà lloc aquest diumenge a les 7 al Pavelló Sant Jordi de Torredembarra.