05 de març del 2019
Els Atletes d’Altafulla realitzen un bon paper en diferents competicions del territori català
La secció trail de l’entitat es prepara per debutar a la 3a edició de la Lliga Trail TGN Nord amb l’objectiu de revalidar el títol de la classificació per equips
Els Atletes d’Altafulla van estar força actius en les últimes setmanes completant diverses curses d’arreu del territori català. És el cas de Teo Rubiano, que va realitzar la Mitja de Granollers amb un temps d’1 hora, 43 minuts i 50 segons. La seva actuació va ser força positiva, tenint en compte que era la primera cursa després d’una llarga aturada per lesió.

Núria Pagès va fer la Mitja de Cambrils amb un temps d’1 hora, 52 minuts i 26 segons. L’altafullenca va assolir la desena posició de la categoria Veterà 40, un bon resultat de cara a la preparació per a l’inici de la Lliga Trail TGN Nord. Pel que fa a aquesta competició, cal destacar que la primera cursa estava prevista per aquest diumenge 10 de març amb la Trail de l’Arboç. Malauradament, l’organització de la cursa ha decidit suspendre-la per manca d’inscripcions. Per tant, si les coses no canvien, la primera cursa de la lliga serà el diumenge 17 de març amb la Cursa Trail de Bràfim.

D’altra banda, Albert Cañas va ser finisher en la Filirun Marathon Trail Penedès Series que va tenir lloc al Montmell el passat 23 de febrer. El membre dels Atletes d’Altafulla va assolir la 51a posició amb un temps de 7 hores, 14 minuts i 6 segons.

Per la seva part, Beatriz Rubio, Xexu Ciria i Miquel Sánchez van fer la 6a Cursa dels Biberons al Pinell de Brai (Terres de l’Ebre) el passat 24 de febrer. Els tres es preparen per a la Cameta Coixa que tindrà lloc aquest diumenge a Miravet.

Beatriz va ser 5a Veterana amb un temps de 2 hores, 30 segons i 46 minuts; Xexu va ser 9è Màster 50 amb 2 hores, 30 minuts i 48 segons; i Miquel Sánchez va ser 1 Màster 60 amb 2 hores, 31 minuts i 25 segons.