07 de març del 2019
Berta Castells revalida el títol en el Campionat d’Espanya de llançaments llargs
El següent repte de la torrenca és la Copa d’Europa de llançaments que es disputa aquest cap de setmana a Samorin (Eslovàquia)
La torrenca Berta Castells segueix ampliant el seu palmarès amb la medalla d’or que va aconseguir el passat dissabte en el Campionat d’Espanya de llançaments llargs d’hivern que va tenir lloc a Jaén. D’aquesta manera, Castells revalida el títol que va aconseguir l’any passat en la modalitat de martell amb una marca de 67,41.

L’atleta del Valencia Atletisme es va acompanyar al podi de la segona classificada, Osarumen Odeh (Playas de Castellón), i la tercera en discòrdia, Gema Martí (FC Barcelona). Odeh va fer una marca de 63,69 i Martí de 60,15.

El següent repte de Berta Castells és la Copa d’Europa de llançaments que se celebra aquest cap de setmana 9 i 10 de març a Samorin, Eslovàquia. L’any passat, la torrenca va ser la vencedora del Grup B amb un registre de 63,64. En el 2017 va ser tercera llançant el martell a 66,21 metres.

Per la seva part, Aaron Solà va fer setè en la modalitat de llançament de disc amb una marca de 53,48. La prova va ser molt igualada, perquè del primer al vuitè classificat només va haver-hi una diferència de tres metres. De fet, el torrenc va quedar-se a un 1 metre i 53 centímetres del podi.