11 de març del 2019
El Sènior Femení realitza el millor partit de la temporada i suma un punt contra l’Espluga de Francolí (2-2)
Els gols de Xènia Peris i les aturades d’Elsa Gutiérrez premien l’esforç col·lectiu de l’equip al llarg dels 80 minuts
El Joan Pijuan va ser testimoni del millor partit del curs de l’equip femení del CE Altafulla, que va ser capaç d’esgarrapar un punt contra un rival que li havia encaixat nou gols en duel de la primera volta. El marcador hagués pogut ser major pels mèrits que van fer ambdós equips, buscant la victòria fins al final sense por a perdre.

Les abelles van encaixar el 0 a 1 molt ràpidament, fet que es repeteix jornada rere jornada. La visitant Susan Jiménez va culminar un contraatac en el minut 4 amb un xut creuat davant Elsa Gutiérrez.

La portera altafullenca, però, va mantenir amb vida el seu equip fins a la segona part amb diverses aturades de gran nivell. Especialment en una jugada on va intervenir dues vegades per evitar el 0 a 2. En la porteria contrària, Xènia Peris va protagonitzar diverses ocasions davant una jugadora de camp que, per l’absència de la portera titular, va haver de posar-se els guants.

L’Altafulla reaccionaria set minuts després de començar la segona part en una acció a pilota aturada. Laia Gutiérrez va servir la falta i Champi va pentinar la pilota, introduint-la dins de la porteria.

L’alegria, però, va durar ben poc, perquè l’Espluga va aprofitar una badada defensiva de les locals per avançar-se novament en el marcador amb el segon gol de Susan Jiménez. La jugadora de Vimbodí anotava la seva tretzena diana de la temporada per posar-se al capdavant del rànquing golejador de l’equip de la Conca de Barberà.

Afortunadament, l’Altafulla també va tardar dos minuts a contestar per mitjà de Xènia Peris amb un xut des de dins de l’àrea. La salomonenca suma 16 gols en tretze partits i manté una mitjanada d’1,2 gols per partit.

En els 18 minuts que quedaven pel final, els dos equips van cercar la porteria contrària, creant ocasions suficients per endur-se el partit. La manca d’encert i l’actuació de les porteres van fer que s’haguessin de conformar amb un punt.

Elsa Gutiérrez, portera del CE Altafulla, ha destacat als micròfons d’aquesta casa que l’equip va jugar bé i va lluitar per aconseguir la victòria. Pel que fa a la seva actuació, reconeix que va servir perquè l’equip creies en les seves possibilitats i sumés un punt que el pot ajudar en l’objectiu de neutralitzar l’Atlètic Bellvei.

L’Altafulla torna als entrenaments aquest dilluns amb la mirada posada en el partit de dimecres al camp de la Selva del Camp (20.30 hores). Les altafullenques cercaran la cinquena victòria de la temporada per quedar-se a sis punts de l’Atlètic Bellvei, al qual rebran en quinze dies al Joan Pijuan.