11 de març del 2019
El Juvenil s’imposa al Constantí amb una nova remuntada en els últims minuts (4-3)
Els groc-i-negre remunten un 2 a 3 en els últims cinc minuts amb el gol olímpic d’Ivan Prados i el gol definitiu de Noureddine El Bouziani
Emoció, gols i remuntades. Aquests són els ingredients que van fer de l’Altafulla-Constantí de categoria Juvenil un dels millors partits del cap de setmana. En joc hi havia tres punts i la desena plaça que defensava el conjunt visitant abans del cara a cara amb el conjunt altafullenc.

El visitant Oriol Valls, un dels millors jugadors del partit, va estrenar el marcador a l’equador de la primera part. Abans del descans, però, els groc-i-negre van capgirar la situació amb els gols d’Alejandro Abdon i Noureddine El Bouziani en el 39’ i 42’, respectivament.

En el segon temps, el Constantí va aprofitar els dubtes de la defensa local per tornar a canviar el guió del partit amb la dobleta d’Hicham Chantah entre el 53’ i 56’. L’Altafulla no es va rendir i va buscar l’empat en els següents minuts, però no va ser fins al final quan va trobar el premi.

Ivan Prados va empatar amb un gol olímpic, repetint l’acció que va realitzar set dies abans al camp del Montblanc. Tot seguit, el visitant Julio Andrés Ordoñez va ser expulsar amb vermella directa i l’equip de Mohamed Amhadar ho va penalitzar amb el 4 a 3 de Noureddine El Bouziani.

Mohamed Amhadar, entrenador del CE Altafulla, destaca la intensitat i la duresa del partit i reconeix els mèrits del seu equip per remuntar en els últims minuts i deixar els 3 punts al Joan Pijuan.

D’aquesta manera, el Juvenil assalta la desena posició amb 21 punts i passa per davant de l’Escola Sant Pere i Sant Pau i el mateix Constantí. Per davant té a l’Escola FB Salou Costa Daurada amb 26 punts.

Per la seva part, el Cadet A va complir els pronòstics i va golejar el Torreforta amb un 13 a 0 que registra la major golejada de la temporada superant el 0 a 10 que va aconseguir en la primera porta davant el conjunt de Ponent.

El xoc va quedar definit en el primer temps, on els groc-i-negre van marcar sis gols per mitjà de Patrick Castelló, Jawar El Mahdari, Alan Ruiz, Álex Fuentes, Erik Navarro i Mohamed El Asri. En el segon temps, Ismael El Hamdouni va demostrar perquè és el màxim golejador de la categoria amb quatre gols que el fan arribar als 26. Ángel Segura, Sergi Barceló i Hugo Lorente van completar la golejada.

Els altafullencs recuperen la tercera posició amb 37 punts després que l’EFB Calafell i la Floresta empatessin en el gran partit de la jornada. La diferència respecte al conjunt de Ponent, segon classificat, és d’un punt.

La nota negativa de la jornada la va protagonitzar l’Infantil A, que va caure 0 a 3 davant el Santes Creus. Tot i el marcador final, l’equip de Dani García va competir de tu a tu davant el tercer classificat, que va aprofitar tres errades defensives per emportar-se el partit.

Els groc-i-negre acaben la jornada 14ns amb 12 punts, a set del Base Pallaresos.