11 de març del 2019
El Torredembarra goleja el Banyeres i fa un pas de gegant cap a la permanència (1-6)
Els torrencs s’allunyen definitivament de l’última posició i ja mira als cinc rivals que té per davant per assegurar la categoria
La jornada 24 a Tercera Catalana ha estat molt productiva pels representants del Baix Gaià. Més enllà del triomf del Roda en el derbi contra l’Altafulla, el Torredembarra va aconseguir una gran victòria davant el Banyeres per 1 gol a 6 i la Riera va vèncer còmodament el Sant Jaume per 3 a 0.

Pel que fa al conjunt torrenc, no tenia un partit gens fàcil davant un rival que venia de fer 9 punts de 12 possibles i de guanyar precisament al camp de l’equip dels Domenys. La Torre, però, va ser més efectiva que els del Baix Penedès en les poques arribades que va realitzar en la primera part.

Henry Esteban i Pablo Debiasi van aprofitar la falta de contundència del porter Armand Granados per situar el 0 a 2 abans d’arribar al primer quart d’hora. L’equip de Sergio Andrés va aïllar els davanters locals de la seva porteria i pràcticament no va patir en cap moment.

En l’inici de la segona part, Carlos Guillermo i Henry Esteban van encarrilar el triomf aprofitant la feblesa de la defensa local. En la recta final, Antonio Jesús González va fer el cinquè mentre que el Banyeres marcava el gol de l’honor per mitjà d’Ignasi Josep Sabaté. Finalment, Dennis Javier Eugenio va cloure el marcador amb el sisè dels del Baix Gaià.

El Torredembarra arriba als 23 punts i guanya un avantatge de dotze respecte al Banyeres, que segueix últim amb onze unitats. També supera el Salauris, que cau a la penúltima plaçà amb 20 punts. El repte de cara a les següents jornades és donar caça al Constantí, l’Alcover i la Joventut Bisbalenca.

Per la seva part, la Riera va firmar una victòria de prestigi després de golejar a un rival directe com el Sant Jaume. Robert Infantes va ser l’heroi del partit amb dos gols en dos minuts, entre el 33’ i el 35’. Ja en la segona part, Carlos Martínez sentenciava el partit amb el 3 a 0 definitiu.

El triomf situa l’equip d’Iñaki Pérez vuitè classificat amb 36 punts, un menys que el Llorenç i el mateix Sant Jaume. En la pròxima jornada tindrà la primera oportunitat per superar-los, tot i que haurà de superar a un Torredembarra en plena forma.
Diada de Sant Jordi: fira i activitats