12 de març del 2019
El Junior guanya l’Stockplus i assalta la segona posició (73-90)
Els baixgaianencs tenen l’oportunitat de recuperar el lideratge del grup en la pròxima jornada a la pista del CB Constantí
Les coses tornen a la normalitat. El Junior del CB Baix Gaià va complir amb bona nota en la visita a la pista de l’AES Stockplus, rival que pretenia assaltar la tercera posició. Els baixgaianencs, que eren conscients que podien assaltar la segona posició perquè el CB Vila-seca descansava, van aguantar el ritme del conjunt del Montsià fins a l’últim quart, al qual van arribar amb un marcador de 65 a 59. Llavors van reaccionar per endur-se el partit gràcies a un parcial de 14 a 25.

La victòria els condueix a la segona posició amb 31 punts, i ara estan en disposició de recuperar el lideratge en la propera jornada. El Bàsquet Teresianes B descansa i ho poden aprofitar guanyant a la pista del cuer, el CB Constantí.

L’Infantil Bar Sport també va guanyar després de derrotar el Bàsquet l’Arboç per 37 a 69. Per la seva part, el Cadet Auto Casasús i el Cadet Pinturas Clarà van desfer-se del mateix rival, l’AB Salle TGN. El primer ho va fer per 78 a 51 i el segon per 72 a 71. Ambdós són segons dels seus grups amb 11 i 13 punts, respectivament.

Per contra, el Mini Masculí va perdre a la pista del Bàsquet Sagrat Cor per 74 a 24 i l’Infantil Torre Clima Slu ho va fer a casa contra l’AB Salle TGN per 66 a 69.

Pel que fa als equips femenins, el cap de setmana va deixar dues victòries i dues derrotes. La glòria va ser per l’Infantil, que va derrotar la Salle Ploms Reus per 32 a 61 i manté la segona posició, i el Cadet B, que va vèncer el Reus Deportiu per 38 a 50 i continuar al capdavant de la taula amb 13 punts.

El Mini-Femení va perdre a la pista del Manyanet Reus per 73 a 36 i el Pre-Infantil B al feu del Torreforta per 57 a 23.