12 de març del 2019
Adriana Pérez marca una dobleta en la victòria del FutsalPax davant el Magic Sants (3-2)
L’exjugadora i capitana del CFS Altafulla és la màxima golejadora de l’equip amb 15 gols en 16 partits
El FutsalPax Tarragona segueix liderant el grup de Divisió d’Honor després de vèncer el Magic Sants Futsal per 3 a 2 en un partit on l’exjugadora del CFS Altafulla, Adriana Pérez, va tenir un paper molt destacat amb una dobleta.

La torrenca va inaugurar el marcador quan només s’havien disputat dos minuts de joc. Després del descans, les visitants van igualar per mitjà de Natalia Avilés, que acabaria sent expulsada amb vermella directa sis minuts abans del final.

Prèviament a l’expulsió de la jugadora barcelonina, Adriana Pérez tornava a avançar el conjunt tarragoní en el 31’ i Clàudia Àguila restaurava les taules en el 32’. Finalment, Livia Balaguer va donar el triomf al Pax a cinc minuts del final, un triomf que li permet mantenir un punt d’avantatge respecte al CN Caldes i el Futsal Aliança Mataró.

En la pròxima jornada, Adriana Pérez i les seves companyes es desplaçaran dissabte (15.00 hores) fins a les Corts per jugar davant el quart classificat. El conjunt barceloní té 34 punts i necessita la victòria per no acomiadar-se definitivament de la lluita per l’ascens de categoria.