13 de març del 2019
Tres minuts fatídics condemnen el Torredembarra a la pista del Sant Esteve Sesrovires (7-6)
Els torrencs estan obligats a guanyar en la pròxima jornada per no despenjar-se de la permanència
El CFS Torredembarra va caure en la seva visita al Sant Esteve Sesrovires FS per un marcador ajustat de 7 a 6. Els del Baix Gaià van encaixar tres gols crucials entre el minut 30 i el minut 33 i la seva reacció immediata va ser insuficient per emportar-se un resultat positiu cap a casa.
Els locals van iniciar el xoc amb molta força, marcant dos gols en els primers sis minuts gràcies a Fouad El Amrani i Yago Carnero. Cinc minuts després, David Inaga feia el primer del Torredembarra. Aquesta seqüència es repetiria tot seguit amb dos gols de Gerard Rabadán i el mateix Fouad, i la rèplica de José Arias.

Després del descans, i de nou minuts sense novetats en el marcador, l’equip de Jordi Tuset va empatar amb els gols de José Arias i Eduardo José Montserrat. Malauradament, la resposta dels del Baix Llobregat va ser decisiva amb els tres gols de Rabadán, El Amrani i Héctor Fernández.

La posició classificatòria va empènyer l’equip a lluitar fins a l’últim segon i Abel Casanova va marcar una dobleta que finalment va ser insuficient per sumar un punt. El tècnic Jordi Tuset lamenta els dos minuts fatídics que van condemnar l’equip quan estava tot de cara per remuntar el partit.

La victòria del Solsona deixa la permanència a cinc punts. Per tant, els torrencs estan obligats a guanyar el següent partit davant el CE Sant Julià per evitar despenjar-se definitivament de la permanència. Tot i que l’equip andorrà no ho posarà fàcil, Tuset recorda el triomf al Principat d’Andorra.

El partit es disputa aquest dissabte, a les 4 de la tarda, al Pavelló Sant Jordi de Torredembarra.