13 de març del 2019
El Catllar guanya el Vila-rodona B en un final espectacular i somia amb la permanència (5-4)
Juan Fernando San Isidro es converteix en l’heroi del conjunt catllarenc amb un gol decisiu en l’últim sospir
Tres jornades després, el CFS El Catllar Atlètic va tornar a celebrar una victòria en vèncer per 5 gols a 4 el CFS Vila-rodona en un partit que es va decidir en els últims dos minuts amb un intercanvi de cops que hagués pogut decantar la balança per qualsevol dels dos equips.

Els del Baix Gaià tenien molt a prop la victòria en el minut 32. Llavors guanyaven 3 a 0 amb un gol d’Albert Mateu en el 15’ i la dobleta de Juan Fernando San Isidro en el 26’ i 32’. Els minuts anaven passant sense que els de l’Alt Camp poguessin batre la porteria local, fins que Jordi Batalla ho va fer per partida doble en el 38’ i 39’.

Daniel Serrano va respondre ràpidament amb un gol que havia de sentenciar el xoc, però el mateix Batalla va firmar una dobleta que situava l’empat a quatre en el marcador. Afortunadament, Juan Fernando San Isidro va aparèixer en l’últim sospir per deixar els tres punts al Pavelló d’Altafulla.

El Catllar segueix en places de descens però està empatat a 16 punts amb el Baró de Maials i l’Alforja, que també estan dins de la zona vermella, i l’Alcoletge, que marca la permanència per la diferència de gols.

Els catllarencs visiten la pista del Maristes Montserrat Lleida en la pròxima jornada. Els de la Terra Ferma són sisens amb 22 punts i encara no tenen assegurada la permanència. El partit es disputa aquest dissabte, a tres quarts de 6 de la tarda, al Pavelló Col·legi Maristes Montserrat.