13 de març del 2019
La Pobla goleja el Vila-rodona 6 a 2 i abandona la cua de la classificació
El pròxim repte és encadenar dues victòries seguides davant un Ascó que és segon classificat i un dels grans aspirants a l’ascens a Primera Divisió
A la sisena va la vençuda. El CFS La Pobla de Montornès per fi va estrenar el seu caseller de victòries en la fase final de la Segona Divisió Catalana amb una golejada incontestable davant el Vila-rodona. El 6 a 2 permet a l’equip poblenc deixar el fanalet vermell en detriment del Priorat Nord i superar-lo juntament amb el conjunt de l’Alt Camp.

L’exjugador del CE Altafulla, Jonathan Fernández va ser el jugador més determinant de l’equip de Miguel Reyes amb els tres primers gols del partit. El primer el va marcar en el minut 7. Abans del descans va fer el segon, mentre que el tercer va arribar quan només s’havien jugat tres minuts de la segona part.

Tot seguit, el visitant Bernat Rubió va descomptar amb el 3 a 1, però la Pobla va ser molt sòlida en defensa per mantenir el seu avantatge. Això va permetre que Mounir El Miri i Eric López augmentessin l’avantatge en el 36’ amb el quart i cinquè gol, respectivament.

Emir Dadasovic va tornar a colpejar per part de l’equip visitant, però Eric López va ser l’encarregat de tancar el marcador amb el sisè gol de la Pobla.

El pròxim repte dels del Baix Gaià és vèncer l’Ascó, segon classificat i un dels grans aspirants a l’ascens a Primera Divisió. El fet de jugar a casa, davant la seva gent, ha de fer que l’equip competeixi pels tres punts i assoleixi la segona victòria seguida.