14 de març del 2019
El Femení del CE Altafulla compleix amb nota a la Selva del Camp (2-5)
L’equip de Chus Martin i Marc Pérez ja pensa en el partit d’aquest diumenge al camp del Mas Pellicer per donar continuïtat al seu bon moment
Les abelles segueixen amb plena forma després de la victòria d’aquest dimecres a la Selva del Camp per 2 gols a 5 en el partit corresponent a la 16a jornada de la categoria Femení 7 TGN. D’aquesta manera confirmen que el bon partit que van realitzar el passat diumenge contra l’Espluga no va ser casualitat i que la seva progressió és ben real.

Les altafullenques no van començar de la millor manera possible, perquè van encaixar el primer gol en el minut 7. Natalia García va aprofitar l’assistència de Luz Maria Triviño en una badada defensiva de la defensa visitant.

Tot i això, l’equip de Chus Martin i Marc Pérez va reaccionar amb enteresa i va apoderar-se del domini de la pilota. Això va fer que les locals no creessin més perill, excepte un llançament de falta que va marxar per sobre la porteria d’Elsa Gutiérrez. Per contra, les ocasions de gol van brillar per la seva absència en la resta de la primera part.

Només començar la segona part, però, Xènia Peris va fer l’empat amb un gran xut des de la frontal de l’àrea. El gol va esperonar les abelles, que van ser més eficaces que en els primers 40 minuts.

En el 50’, Laia Gutiérrez va forçar una pena màxima que ella mateixa va convertir en l’1 a 2, i tres minuts després, Xènia Peris va fer el tercer amb una acció molt similar a la del primer gol. Més tard, en el 66’, Carla Recasens va fer el quart després d’executar una jugada d’estratègia a la sortida d’un córner.

La Selva del Camp va retallar diferències quan quedaven cinc minuts pel final en un contraatac ben executat per Luz Maria Triviño. Tot seguit, Xènia Peris va fer el cinquè amb un xut directe des del centre del camp. Després del gol, la portera local, Natalia Hidalgo va abandonar el terreny de joc, deixant el seu equip amb sis jugadores. Com a la Selva no li quedaven més canvis, els entrenadors d’ambdós equips van acordar que la col·legiada Anna Domínguez xiulés el final del partit.

L’Altafulla arriba als 13 punts per consolidar la desena posició i se situa a sis de l’Atlètic Bellvei, al qual s’enfronta en quinze dies. Abans, però, ha de visitar el camp d’un Mas Pellicer que és cinquè amb 33 punts. El partit es disputa aquest diumenge, a un quart de 7 de la tarda, al Camp de Futbol Municipal Mas Iglesias.