Esports
Foto: Kàrting Altafulla
14 de març del 2019
Alejandro Àvila inicia la defensa del títol amb una victòria
Raúl Rey va rebre el trofeu el millor Rookie i Toni Cantón va ser el primer de la nova categoria de pilots de més de 85 kg
El VII Campionat Amateur del Kàrting Altaulla va donar el tret de sortida el passat diumenge amb la victòria de l’actual campió, Alejandro Àvila. El barceloní va superar Marc Egea i Ivan Penalva, segon i tercer, respectivament, i suma els primers 54 punts.

En el GP1 van participar 23 pilots, d’entre els quals sis debutaven en la competició. Raúl Rey va ser el primer amb un 16è lloc i va rebre el trofeu al millor Rookie. Marc Fortís, Adrià Tamarit, Oussame Litim, Boutayeb Litim i Germán Zuñiga van ser els altres que es van estrenar.

Un altre de les novetats era la creació de la classificació per a pilots de més de 85 kg. Toni Cantón va liderar la categoria amb un 6è lloc. Marc Rovira, 9è, Luis Tomey 10è i German Zuñiga 23è, van ser els altres corredors que entraven dins d’aquesta categoria.

La pròxima cursa del VII Campionat Amateur del Kàrting Altafulla tindrà lloc el diumenge 14 d’abril i les inscripcions ja estan obertes. Tots aquells que estiguin interessats a participar s’han d’inscriure al web www.kartingaltafulla.com/ca/inscripcions.

Les altres proves de la competició són el GP3, el 12 de maig; el G24 el 29 de juny; el GP5 el 20 de juliol; el GP6 el 29 de setembre; i el GP7 el 27 d’octubre. D’altra banda, la tradicional Cursa de Resistència se celebrarà el 16 de juny.
Social
Et recomanem
Concert amb les corals Unda Maris i Nous Rebrots
25 de maig a les 19:00h. al pati del Castell
Organitza: Coral Nous Rebrots
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de maig a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
'La capsa dels contes', amb Xusa Ortega i Imma Goril·la
28 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
'Contes per viure en pau', amb Imma Pujol
30 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Consell Comarcal del Tarragonès