14 de març del 2019
Alejandro Àvila inicia la defensa del títol amb una victòria
Raúl Rey va rebre el trofeu el millor Rookie i Toni Cantón va ser el primer de la nova categoria de pilots de més de 85 kg
El VII Campionat Amateur del Kàrting Altaulla va donar el tret de sortida el passat diumenge amb la victòria de l’actual campió, Alejandro Àvila. El barceloní va superar Marc Egea i Ivan Penalva, segon i tercer, respectivament, i suma els primers 54 punts.

En el GP1 van participar 23 pilots, d’entre els quals sis debutaven en la competició. Raúl Rey va ser el primer amb un 16è lloc i va rebre el trofeu al millor Rookie. Marc Fortís, Adrià Tamarit, Oussame Litim, Boutayeb Litim i Germán Zuñiga van ser els altres que es van estrenar.

Un altre de les novetats era la creació de la classificació per a pilots de més de 85 kg. Toni Cantón va liderar la categoria amb un 6è lloc. Marc Rovira, 9è, Luis Tomey 10è i German Zuñiga 23è, van ser els altres corredors que entraven dins d’aquesta categoria.

La pròxima cursa del VII Campionat Amateur del Kàrting Altafulla tindrà lloc el diumenge 14 d’abril i les inscripcions ja estan obertes. Tots aquells que estiguin interessats a participar s’han d’inscriure al web www.kartingaltafulla.com/ca/inscripcions.

Les altres proves de la competició són el GP3, el 12 de maig; el G24 el 29 de juny; el GP5 el 20 de juliol; el GP6 el 29 de setembre; i el GP7 el 27 d’octubre. D’altra banda, la tradicional Cursa de Resistència se celebrarà el 16 de juny.