Esports
Foto: Anna Ortiz
14 de març del 2019
Anna Ortiz obté el subcampionat de Catalunya per equips amb el CT Tarragona
El pròxim repte de l’altafullenca és la primera prova del Circuit TTK Warriors que es disputa a Madrid des d’aquest divendres i fins al divendres 31 de març
L’altafullenca Anna Ortiz i les seves companyes del Club Tennis Tarragona s’han quedat a un pas d’aconseguir el títol de campiones en el Campionat de Catalunya per equips. Les tarragonines van perdre en la gran final contra el CT Bàrcino per 2 sets a 3.

Ortiz va guanyar el seu partit contra Isabel Waring per 6 a 4 i 6 a 2, mentre que Polina Skopintseva va fer el mateix davant Carla Vilaginés per un doble 6 a 1. Les dues, però, van formar la parella per jugar el partit de dobles contra Sara Dols i Victòria Jiménez i van perdre per un doble 6 a 3.

La seva derrota va decidir la final perquè Marina Saez i Marina Pérez havien perdut prèviament contra Sara Dols (7-6; 6-1; 6-3) i Claudia Negrete (6-1; 6-3), respectivament.

En el camí a la final, el CT Tarragona va vèncer el CN Sant Cugat per 4 a 0 en els vuitens de final; el Reus Monterol per 3 a 1 en els quarts de final; i el Real Club de Tenis Barcelona per 3 a 2 en les semifinals.

Tot i caure en la gran final, el torneig ha estat una experiència molt enriquidora per Anna Ortiz. No en va, s’ha enfrontat als millors equips de la categoria Infantil de Catalunya, com explica en declaracions a Baix Gaià Esports.

El pròxim repte de l’altafullenca és la primera prova del Circuit TTK Warriors que es disputa a Madrid des d’aquest divendres i fins al divendres 31 de març. La jugadora del CT Tarragona parteix com la segona cap de sèrie i debutarà en els quarts de final que tindran lloc el dijous 28. La seva rival sortirà de l’eliminatòria de vuitens de final entre Cristina Mateos i Mara Marty.

Cal recordar que Anna Ortiz és l’actual campiona del torneig després de la seva victòria en l’edició del 2018. Enguany, la competició comença a Madrid i seguirà a Sevilla de l’1 al 7 d’abril; Gijón del 24 al 30 de juny; Saragossa del 8 al 14 de juliol; Tarragona del 15 al 21 de juliol; Tenerife del 22 al 28 de juliol; Salamanca del 29 de juliol al 4 d’agost; i València del 5 a l’11 d’agost.
Anna Ortiz, tenista
Social
Et recomanem
Concert amb les corals Unda Maris i Nous Rebrots
25 de maig a les 19:00h. al pati del Castell
Organitza: Coral Nous Rebrots
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de maig a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
'La capsa dels contes', amb Xusa Ortega i Imma Goril·la
28 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
'Contes per viure en pau', amb Imma Pujol
30 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Consell Comarcal del Tarragonès