Esports
Foto: CE Rítmica Torredembarra
14 de març del 2019
El CE Rítmica Torredembarra acull la 1a Fase del Campionat de Catalunya en Edat Escolar aquest diumenge 17 de març
A l'esdeveniment també se celebrarà la 2a Fase d'Individual Sènior Masculí i hi participaran un total de 540 gimnastes de tota Catalunya
El Club Esportiu Rítmica Torredembarra organitza aquest diumenge 17 de febrer la 1a Fase del Campionat de Catalunya en Edat Escolar (CCEE) d'Individual i Conjunts dels nivells II/III i la 2a Fase Individual de Sènior Masculí de nivell Absolut al Pavelló Sant Jordi de Torredembarra. Aquesta serà la segona competició que organitza el club després del Trofeu Interclubs celebrat al febrer, però si serà la primera competició oficial de la Federació Catalana de Gimnàstica Rítmica.

L'inici de la competició serà a les 10 h del matí i està previst fer l'última entrega de premis a les 19 h, hora en què finalitzarà la jornada. Aquest esdeveniment comptarà amb la participació de 540 gimnastes de 30 clubs de tota Catalunya.

La pròxima cita per a les participants d'aquesta competició serà la 2a Fase del CCEE el pròxim cap de setmana del 13 i 14 d'abril on la seu encara està per determinar. Amb la mitjana de les notes d'aquestes dues fases es farà una classificació general per a la Final de Copa Catalana on només participaran les i els 8 millors gimnastes de cada categoria.

Per altra banda, la pròxima competició que organitzarà el club serà la 1a Fase Territorial del Consell Comarcal del Tarragonès d'Individual i Conjunts el pròxim 23 de març, on participaran més de 150 gimnastes dels clubs de la província de Tarragona i que serà classificatòria per a la Fase Provincial.
Social
Et recomanem
Concert amb les corals Unda Maris i Nous Rebrots
25 de maig a les 19:00h. al pati del Castell
Organitza: Coral Nous Rebrots
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de maig a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
'La capsa dels contes', amb Xusa Ortega i Imma Goril·la
28 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
'Contes per viure en pau', amb Imma Pujol
30 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Consell Comarcal del Tarragonès