Esports
Foto: Ecuestre
14 de març del 2019
Sara Salom finalitza cinquena en el Gran Premi de la Junta de Andalucía
L’altafullenca aconsegueix el primer doble zero de la prova després de realitzar dos recorreguts perfectes sense tocar cap obstacle
L’amazona Sara Salom ha aconseguit un magnífic resultat en el Gran Premi de la Junta de Andalucía després d’assolir la cinquena posició d’un total de 60 participants. La competició, que ha unit a alguns dels millors genets del continent, s’ha disputat a la Dehesa Montenmedio de Càdis.

L’altafullenca va ser la primera genet en realitzar un doble zero després de realitzar dos recorreguts perfectes sobre la seva inseparable amiga, Clear Concert. En la primera ocasió ha aconseguit ser una de les vuit genets que s’han classificat per al desempat que decidiria el guanyador.

En la segona, ha fet un temps de 45,77 segons que l’ha conduit a la cinquena plaça. El belga Jerome Guery i el seu cavall, Quel Homme de Hus, van ser els vencedors amb un temps de 38.53. Per darrere seu han finalitzat la francesa Penélope Leprevost i Vancouver de Lanlore (39.26) i el seu compatriota compatriota Dominique Hendrickx i Kannabis Van de Bucxtale (39.65).

El GP Junta de Andalucía ha estat la darrera prova de la quarta setmana de la 25a edició del Circuit del Sol, de la categoria CSI3.
Social
Et recomanem
Taller pràctic de defensa personal per a dones i joves
29 de març a les 17:30h. a la sala Teresa Manero
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Tastets de natura: la bioconstrucció al biospa Essència
30 de març a les 11:00h. a l'Hort de la Sínia
Organitza: L'Hort de la Sínia
Visita guiada a la desembocadura del Gaià
31 de març a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Ruta: 'La Xoixeta. Tapes bruixes Altafulla'
Del divendres 29 de març al diumenge 14 d'abril
Més informació a www.altafulla.cat