Esports
Foto: Altafulla Ràdio
15 de març del 2019
Obertes les inscripcions per a la Cursa 1 de Maig dels Atletes d’Altafulla
L’organització posa a disposició dels corredors un entrenador personal llicenciat en Educació Física per preparar la cursa cada dimecres a les 18.45h al Parc de Safranars
Els Atletes d’Altafulla han obert aquest divendres les inscripcions per a la Cursa 1 de Maig, una de les cites ineludibles en el calendari esportiu del municipi i que enguany compleix dotze edicions mantenint l’esperit i els objectius de la primera edició que va tenir lloc el 2007.

L’esdeveniment està destinat a la promoció de l’esport i l’activitat física entre els vilatans d’Altafulla en una jornada de caràcter familiar amb les curses infantils i la cursa “Corre amb un amic” per a nens i nenes amb discapacitat, que participaran, acompanyats amb un amic o sols, en una cursa de 130 metres no competitiva. La iniciativa va ser guardonada amb el Premi Auriga Fuscus del Consell Esportiu del Tarragonès pels valors i la integració social.

Una de les novetats de l’edició del 2019 és que l’organització posa a disposició dels corredors un entrenador llicenciat en Educació Física perquè els ajudi a preparar la cursa. Les sessions són gratuïtes i tindran lloc cada dimecres al Parc de Safranars des de tres quarts de 7 fins a tres quarts de 8 de la tarda.

Com és habitual, el límit d’inscripcions és de 300 persones per garantir el millor servei a tots els participants en una competició que consta d’un recorregut a dues voltes en un circuit de 2,5 kilòmetres.

Tots aquells que estiguin interessats a participar en la Cursa 1 de Maig han de materialitzar la seva inscripció al web www.athleticevents.net/cursa/altafulla-cursa-1r-maig-2019-296, a la botiga Athletic Events de Tarragona (Rambla Francesc Macià, 5 Tr i a la botiga Boom Esports de Torredembarra (C/ Antoni Roig 89).

El preu de la inscripció per a la Cursa Open de 5 kilòmetres és de 10 euros. A partir del dimecres 24 d’abril costarà 12 euros mentre que el mateix dia de la prova tindrà un cost de 15 euros. Per a les curses infantils, les inscripcions es tancaran el mateix dia de la prova a un quart de 10 del matí.
Social
Et recomanem
Concert amb les corals Unda Maris i Nous Rebrots
25 de maig a les 19:00h. al pati del Castell
Organitza: Coral Nous Rebrots
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de maig a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
'La capsa dels contes', amb Xusa Ortega i Imma Goril·la
28 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
'Contes per viure en pau', amb Imma Pujol
30 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Consell Comarcal del Tarragonès