Esports
Foto: Google
15 de març del 2019
El Juvenil cerca la tercera victòria seguida davant els Pallaresos
L’Infantil té un partit difícil contra la Floresta mentre que el Cadet A és favorit davant el Racing Bonavista en una jornada on pot recuperar la segona plaça
El cap de setmana de l’Escola de Futbol del CE Altafulla ens porta partits de tots els colors per als seus representants. Per exemple, el Juvenil visita aquest dissabte (15.30 hores) el camp dels Pallaresos, segon classificat i un dels tres candidats a l’ascens a Primera Divisió. Per tant, no és el millor rival possible per encadenar la tercera victòria seguida després de vèncer el Montblanc i el Constantí.

Aquestes victòries, però, són un reforç anímic molt important per a un equip que busca la regularitat que l’ha mancat tota la temporada per la manca d’efectius amb la qual ha hagut de treballar Mohamed Amhadar. El tècnic reconeix que és molt difícil puntuar al camp dels Pallaresos però es mostra optimista per l’actitud dels seus jugadors.

L’Infantil de Primera Divisió tampoc ho té gens fàcil aquesta jornada. No en va, diumenge (13.30 hores) visita el quart classificat, la Floresta. L’equip de Ponent, però, està molt lluny de la primera posició que permet ascendir de categoria i el seu objectiu se centra en la segona posició.

En aquest sentit, la necessitat del conjunt groc-i-negre és major perquè la catorzena posició que ocupa és molt probable que el porti de nou a Segona Divisió. El següent rival, els Pallaresos, està a set punts quan queden nou jornades per davant.

Per la seva part, el Cadet A és l’únic que parteix com a favorit en el seu compromís contra un Racing Bonavista que és onzè classificat amb 20 punts. Per tant, els altafullencs poden doblar els seus números si aconsegueixen la victòria aquest dissabte a la 1 del migdia.

El seu objectiu, però, és recuperar la segona posició que li va arravatar la Floresta. El conjunt de Ponent s’enfronta al cinquè classificat, el Gimnàstic de Tarragona, i en el Joan Pijuan són conscients que els grana pot donar-los un cop de mà.
Mohamed Amhadar, entrenador del Juvenil
Social
Et recomanem
Concert amb les corals Unda Maris i Nous Rebrots
25 de maig a les 19:00h. al pati del Castell
Organitza: Coral Nous Rebrots
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de maig a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
'La capsa dels contes', amb Xusa Ortega i Imma Goril·la
28 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
'Contes per viure en pau', amb Imma Pujol
30 de maig a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Consell Comarcal del Tarragonès