20 de març del 2019
El Torredembarra cau contra el Sant Julià i segueix allunyant-se de la permanència (2-3)
Els torrencs juguen aquest dijous a la pista del Linyola en el partit avançat de la 23a jornada de lliga
La mala ratxa del CFS Torredembarra va viure un nou capítol el passat dissabte en el partit contra el Sant Julià, que va assaltar el Pavelló Sant Jordi amb un marcador de 2 a 3. La dobleta de José Arias va ser insuficient per sumar un bon resultat davant un rival que va tenir més encert de cara a la porteria contrària.

Arias, màxim golejador de l’equip amb 21 gols, va encetar el marcador en el minut 10. Set minuts després, el visitant Omar Debboun feia l’1 a 1 amb el qual s’arribaria al descans.

Després del pas pels vestidors, els andorrans només van tardar tres minuts a capgirar el resultat per mitjà de Xavier Martins. Més tard, en el 31’, Bryan Pinto va posar terra de per mig amb l’1 a 3. Tot seguit, José Arias feia el segon dels locals per mantenir vives les esperances de sumar un bon resultat. Malauradament, els nou minuts restants van ser insuficients per aconseguir-ho.

La derrota, juntament amb l’empat del Solsona, deixa el Torredembarra a sis punts de la permanència. En les següents dues jornades haurà d’intentar rascar tot el que pugui a la pista del Linyola i la Penya Esplugues per afrontar amb opcions el tram final de la temporada en el qual jugarà sis partits transcendentals per decidir la seva sort a la categoria.

El partit contra el Linyola tindrà lloc aquest dijous, a dos quarts de 10 de la nit, al Pavelló Municipal de Linyola.