21 de març del 2019
El Balafia Lleida amarga el comiat del CV Torredembarra al Pavelló Sant Jordi (1-3)
L’equip de Christian Vives tanca la històrica temporada del seu debut a Primera Divisió a la pista de la Fundació Aula Escola Europea
L’equip masculí del Club Voleibol Torredembarra va acomiadar-se del Pavelló Sant Jordi amb una derrota contra el Balafia Lleida en el penúltim partit de la temporada 2018-19, una derrota que el deixa definitivament fora de la lluita per la promoció d’ascens.

Els torrencs van caure per un contundent 1 a 3 tot i posar-se per davant en el primer set amb un marcador de 25 a 23. Els lleidatans van tornar-li el mateix resultat en el segon set, i a partir d’aquí van ser molt superiors al seu rival com evidencien el 17 a 25 i el 18 a 25 del tercer i quart set, respectivament.

L’equip de Christian Vives es manté cinquè a la taula amb 35 punts, dos per sobre del CV Barbera. El Sant Martí, el San Roque Batán i el Sabadell es jugaran la segona posició, i la promoció d’ascens, en l’última jornada. Per la seva part, els torrencs intentaran acomiadar-se de la temporada amb una victòria a la pista de la Fundació Aula Escola Europea. Els barcelonins són 10ns amb 17 punts i es juguen la permanència a la categoria amb els Vikings Vòlei Prat.

Tot i la derrota davant el Balafia Lleida, el Pavelló Sant Jordi pot presumir que el seu equip l’ha defensat amb ungles i dents en els onze partits que ha disputat com a local amb un balanç de nou victòries i dues derrotes. Tot això en una temporada històrica on s’ha estrenat com un dels coliseus de la Primera Divisió Masculina, la tercera categoria del voleibol nacional.

Els bons resultats a casa són els que han permès que el CV Torredembarra hagi aconseguit la permanència en la seva primera temporada. Tot i que l’objectiu era lluitar per l’ascens a la Superliga 2, els registres obtinguts li brinden una nova oportunitat la temporada vinent. Ara, però, toca posar la cirereta al pastís a la 2018-19 amb l’última victòria.